(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Risk Management
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme Helsinkiin:

 

Specialist, Risk management

 

Tässä tehtävässä vastaat 

Roolissasi toteutat ja kehität eteenpäin Kuluttajarahoitus-heimon riskienhallintaan liittyviä tehtäviä OP Ryhmän ja vähittäispankin linjausten mukaisesti. Kuluttajarahoitus-heimon vastuualueelle kuuluu kortti-, vakuudeton ja vakuudellinen kuluttajarahoitusliiketoiminta. Toimit tiiviissä yhteistyössä heimon Risk and Compliance toiminnasta vastaavan asiantuntijan, heimon tuotehallinta- ja kehitystiimien sekä ulkoisten toimittajien kanssa. Tunnet finanssialan sääntelyä ja riskienhallinnan toimintatapoja.

 

Mitä odotamme sinulta

  • Useamman vuoden työkokemusta operatiivisten riskien hallinnasta, sisäisestä valvonnasta tai toimittajavalvonnasta.  
  • Työkokemus finanssialalta esimerkiksi henkilöasiakasrahoituksen tai korttiliiketoiminnan työtehtävistä katsotaan eduksi.
  • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi KTM, OTM)

 

Työskentelytavoiltasi olet ratkaisuhakuinen ja tartut toimeen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut uusista asioista. Tehtävässä menestymisen kannalta on olennaista, että pystyt omaksumaan laajoja kokonaisuuksia ja jäsentelemään niistä liiketoiminnan kannalta olennaisia ja loogisia analyysejä, riskiarvioita tai ratkaisuja.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttaa satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Samalla pääset mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan asiakkaillemme parhaat palvelut yhdessä meidän kanssamme!

 

Lisätiedot ja hakuohjeet
Hae tehtävää 29.1. mennessä oheisen Hae -painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi ja suosittelijoidesi yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Karin Rekolalta, puhelimitse ti 14.1. 15-16 ja ma 27.1. klo 13-14, puh. 050 5200 227 tai karin.rekola@op.fi

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.