(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Reference and Master Data Services
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Vahvistamme Kehittäminen ja Teknologiat -toiminnon Tiedonhallinta -osaamisalueen kyvykkyyttä referenssi-ja mastertietojen alueella. Vastuullamme on laajasti OP Ryhmän yhteisen tiedon ratkaisujen, toimintamallien, laadun ja rajapintojen kehittäminen. Palveluidemme toimintavarmuus ja jatkuva kehitys ovat oleellisia OP Ryhmän toiminnan jatkuvuudelle sekä erinomaisen työntekijäkokemuksen mahdollistajana.

Specialist, Reference and Master Data Services, Helsinki

Tehtävästä

Osana Tiedonhallinta -osaamisalueen Yhteisten Tietojen -tiimiä osallistut ryhmän yhteisten referenssi- ja mastertietojärjestelmien palvelutuotantoon ja kehittämiseen. Tehtävässäsi ylläpidät tiedon eheyttä ja laatua, osallistut häiriönhallintaan, dokumentaation ja koulutusmateriaalien luomiseen sekä muihin tiedon hallinnan palvelutuotannon ja kehittämisen tehtäviin. Alueemme tehtäväkenttä on OP:n liiketoiminnan ytimessä ja täällä sinun on mahdollista kehittyä uusille alueille sekä syventää osaamistasi maailmanluokan ratkaisujen parissa.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme:

  • Kokemusta master- tai referenssitiedon hallinnasta
  • Referenssi- tai mastertietoratkaisun käyttö- tai kehityskokemusta (esim. IBM MDM / MS MDS)
  • Kokemusta tietokantojen ja tietorakenteiden kanssa toimimisesta, SQL-kielen perusteet
  • Agile- ja DevOps -työskentelymallien kokemusta
  • Hyviä tiimityöskentely- ja kommunikaatiotaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Itseohjautuvaa, vastuullista ja aloitteellista työotetta
  • Paineensietoa ja ammattimaisuutta tukalissakin paikoissa, esim. häiriötilanteissa

Vahvuuksiksi katsomme:

  • Informaatioarkkitehtuurin ja tiedon hallinnan eri osa-alueiden kokemuksen
  • Soveltuvan koulutuksen
  • ETL-osaamisen

Mitä saat meiltä

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä vaikuttamaan OP Ryhmän menestykseen yhteisten tietojen kehittämisen parissa. OP:n intensiivinen kehittäminen ja uudistaminen antaa mahdollisuudet oppia kokoa ajan uutta ja vaikuttaa laajoihin kehittämisen kokonaisuuksiin. Tiimissämme on hyvä tekemisen meininki ja tähän joukkoon helppo liittyä haasteellisten työtehtävien parissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Arto Nuutila kertoo sinulle mielellään lisää. Voit soittaa numeroon 0400 622 550 tai laittaa kysymykset sähköpostiin osoitteeseen arto.nuutila(at)op.fi.

Voit hakea tehtävään pe 19.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille itsestäsi ja osaamisestasi. Älä suotta kuitenkaan odota viimeiseen hakupäivään.

Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessä Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.