(Poistunut julkaisusta)

SPECIALIST, Rahavirrat ja käyttöpääoma, Maksamisen uudistaminen
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Helsinkiin

SPECIALISTIA

Rahavirrat ja käyttöpääoma, Maksamisen uudistaminen

Tässä tehtävässä vastaat 

Tässä tehtävässä olet osa rakentuvaa DevOps-tiimiä ja tehtäväsi koostuvat

  • häiriöhallinnasta, monitoroinnista ja vianmäärityksestä
  • teet jatkuvaa parantamista ja kehität osaltasi DevOpsin operaatioita
  • pystyt asentamaan paketteja ja tekemään korjauksia
  • osallistut määrittelyyn, kehittämiseen ja testaukseen

Olet osaamisellasi rakentamassa kyvykkyyttä DevOps-tiimille, joka toimii OP:n sisällä ja ylläpitää maksamisen perustan tuoteratkaisua. Olet mukana uuden toimintamallin suunnittelussa ja käyttöönottamassa uutta tuotealustaa.

Mitä odotamme sinulta

Alueen sovellukset toimittaa ohjelmistotoimittaja – odotamme sinulta teknistä kykyä omaksua sovelluksen konfiguraatiot ja logiikka voidaksesi tutkia ja tunnistaa häiriötilanteet ja niiden juurisyyt.

Sinulla on syväosaaminen seuraavista työkaluista ja menetelmistä Java/Jboss, Oracle/tietokannat, virtuaaliset palvelimet/Linux. Lisäksi tarvitset osaamista monitorointityökaluista esim. Splunk ja WIly sekä vianmäärityksen työkaluista SQL, MQ explorer ja Mremote/Putty. Olet hyvin sinut teknisen työkalupakin kanssa ja olet aidosti käyttänyt niitä omassa työssäsi.

Palveluhallinnan prosessit ja työkalut ovat sinulle päivittäinen työympäristö. Olet kiinnostunut DevOps -toimintatavasta ja olet jo työskennellyt DevOpsin parissa.

Hallitset hyvin isoja kokonaisuuksia, haet systemaattisesti uusia ratkaisuja ja olet hyvä toimimaan verkostomaisessa ympäristössä. Kestät myös painetta ja pystyt toimimaan analyyttisesti menettämättä ratkaisuhakuista otetta. Sinulla on myös valmius toimia tiimissä, jonka vastuulla on 24/7 palvelun ylläpito.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa ketterää toimintatapaa. Vastuualueesi on uusi ja tehtäväkenttä monipuolinen, opit paljon koko ajan.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 15.9.2019 mennessä. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuajan aikana, joten mikäli innostuit tehtävästä ethän aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Sirkku Ikäheimo. Sirkun tavoitat numerosta 050 576 7573 tiistaina 27.8. klo 8.30–11, perjantaina 30.8. klo 9.30–16 ja tiistaina 3.9. klo 8.30–13.