(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Project Finance
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

VTT:n oma- ja yhteisrahotteisten hankkeiden -tiimin vastuulla on kansallisten ja kansainvälisten julkisten rahoittajien (pl. EU) rahoittamien projektien talous- ja hallintotehtävät. Tehtävässä työskentelet tärkeässä roolissa varmistaen projektien sujuvan etenemisen talousseurannan osalta ja näin mahdollistat tutkijoiden keskittymisen tutkimukseen. Tavoitteenamme on tuottaa laadukasta ja asiantuntevaa palvelua tutkimusalueille projektien talouteen ja hallintoon sekä rahoituksen hakemiseen liittyen.

 

Etsimme nyt joukkoomme kehityshakuista ja työstään innostuvaa tiimipelaajaa edellä kuvattuihin tehtäviin. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työskentelypaikkakuntana Espoo, Tampere, Jyväskylä tai Oulu.

 

Tehtäviisi kuuluvat

Vastuualueellesi kuuluvat kansallisten ja kansainvälisten rahoittajien rahoittamien tutkimus- ja investointihankkeiden hallinto- ja taloushallintotyöt, kuten maksatusprosessi ja talousraportointi, projektien talouden seuranta sekä tilintarkastuksiin osallistuminen ja niiden läpivieminen. Tehtävään kuuluu myös liiketoiminta-alueen Business Controllerin tukeminen mm. ennusteiden laadinnassa ja kuukausiraportoinnissa ja toimiminen kyseisen tutkimusalueen taloustukena.

Toimit projektipäälliköiden tukena koko projektin elinkaaren ajan ja hoidettavanasi on useita hankkeita samanaikaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tutkimuksen, VTT:n eri toimintojen sekä oman tiimisi kanssa. VTT:n koordinoimissa hankkeissa opastat ja neuvot myös hankekumppaneita ja asioit tarvittaessa myös rahoittajien kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat projektibudjetointi, rahoitusehtojen soveltuvuuden arviointi sekä muut projektien hallintoon liittyvät työt ja tiimin kehityshankkeisiin osallistuminen.

 

Odotamme sinulta

  • Kokemusta projektien taloudesta ja hallinnosta. Arvostamme monipuolista kokemusta erilaisista hankkeista ja projektityöstä sekä talouden eri osa-alueilta (projektilaskenta, kirjanpito jne.).
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK, yliopisto) taloushallinnon tai -tieteiden alalta
  • Katsomme eduksi, mikäli julkisten rahoittajien instrumentit sääntöineen ja raportointivelvoitteineen ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja
  • Koulutusmateriaalien valmistelu ja aiempi kokemus koulutusten järjestämisestä on etu (tehtävässä edellytetään rahoittajakohtaisten koulutusten ja tietoiskujen järjestämistä).
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • MS Office ja O365 –työkalujen hallintaa
     

Henkilönä olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka toimii aktiivisesti projektipäällikön ja tutkimusalueen kumppanina kohti yhteistä tavoitetta. Omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin, ovat ne sitten uusia instrumentteja, toimintatapoja tai työvälineitä.

Motivoidut haasteista, uuden oppimisesta ja samalla kehität aktiivisesti myös tiimin toimintamalleja. Osaat perustella tekemiäsi päätöksiä. Tehtävässä korostuvat myös tarkkuus ja huolellisuus sekä töiden suunnittelu ja ajanhallinnan taidot. Työskentelet sujuvasti myös itsenäisesti tilanteen vaatiessa.

 

Tarjoamme

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

Tämä tehtävä tarjoaa monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana ammattitaitoista tiimiä, joka mahdollistaa ammatillisen kehittymisen. Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin kehityshankkeisiin osana projektitalouden tiimiä.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Välimäki (Team Leader, Project Finance, Self and Jointly Funded) 25.9 klo 12-13. Puh. 040 683 8148, s-posti antti.valimaki@vtt.fi

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä käynnistämme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Haku alkaa 23. syyskuuta 2020 ja päättyy 7. lokakuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen, toistaiseksi voimassaoleva