(Poistunut julkaisusta)

SPECIALIST, PRODUCTION, CLOUD PLATFORM
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt digitaalisten alustojen kehittämisen alueelle asiakaslähtöistä ja yhteistyötaitoista pilvipalvelutuotanto-osaajaa.

SPECIALIST, PRODUCTION, CLOUD PLATFORM

Tässä tehtävässä vastaat 

Asiantuntijana vastaat OP Ryhmän pilvipohjaisen alustan kehittämisestä, tuotannosta, ja automaation kehittämisestä. Osallistut myös tuotehallintaan, kannattavuuden seurantaan  (TCO) ja elinkaarenhallintaan. Ymmärrät asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeet ja huomioit ne tiimin työssä. Osallistut osana tiimiä tuottamaan suunnitellun asiakasarvon sekä etsit jatkuvasti optimaalisia vaihtoehtoja asiakasarvon toteuttamiseksi. Osallistut oman vastuualueesi tuotestrategian suunnitteluun sekä osana tiimiä päätät tiimin prioriteeteista.

Olet mukana suunnittelemassa kehittämisen tiekarttaa ja tiimin backlogin priorisointia oman vastuualueesi osalta sekä olet mukana kehitystiimissä. Ymmärrät kehitys- ja tuotantoympäristöjä, sekä niiden riippuvuuksia ja hallintaa. Seuraat aktiivisesti oman alueesi asiakkaiden, markkinoiden, kilpailijoiden ja teknologioiden kehittymistä. Toimit sujuvasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja viestit heille aktiivisesti oman vastuualueesi kokonaisnäkymästä ja varmistat läpinäkyvyyden heidän suuntaan. Olet oman kehityskokonaisuutesi tuotteen sisäinen myyjä ja markkinoija. Tehtäviisi kuuluu myös liiketoimintaprojektien tukena toimiminen. Käytännössä olet mukana tiimissä, joka vastaa pilvipohjaisen yhteisen infrastruktuurin kehittämisestä ja alustapalveluista, joiden päälle liiketoiminta ja kehittäjät kehittävät sovelluksia.

Mitä odotamme sinulta

Etsimme henkilöä, jolla on vahva kokemus ja tuntemus julkisista pilvialustoista ja teknologioista. Olet intohimoinen ammattilainen ja valmis kehittämään itseäsi jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. Tunnet ketterän toimintatavan perusteet ja sinulla on vahva teknistä ymmärrystä ja osaamista uuden teknologian hyödyntämisestä kehitystyössä sekä automaatioasteen nostamisessa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aina asiakas ajattelusi keskiössä. Saat ihmiset innostumaan sekä omaat erinomaiset yhteistyö- ja verkostointitaidot. Hahmotat hyvin kokonaisuuden, olet luova, ja osaat priorisoida tärkeimmät tavoitteet käytännön tekemisiksi. Ratkaisukeskeinen toimintatapasi auttaa sinua eteenpäin kohti tavoitetta ja uusi ratkaisuja. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet itseohjautuva. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Teknisen osaamisen puolesta tehtävässä vaaditaan ”kädet savessa” -kokemusta AWS:stä. Mahdolliset AWS-sertifikaatit ja keskeisten AWS:n palveluiden tunteminen ovat eduksesi. Ymmärrät hybridiympäristöjen, eli integroitujen on-premise ja public cloud -ympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Ymmärrät myös CI/CD-putken prosessit ja niihin liittyvät teknologiat.

Tarjoamme sinulle

Työskentelemme pääosin Helsingin Vallilasta käsin. Toivomme myös sinun olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. Vallilan korttelissa työskentelet upeissa puitteissa modernein työkaluin, hyvien kulkuyhteyksien päässä. OP:laisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme eduista ja uramahdollisuuksista.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan kanssamme ihmisille parhaat työn tekemisen puitteet ja asiakkaillemme parhaat palvelut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Mikäli vakuutimme sinut tehtävästä ja kulttuurin sopivuudesta sinulle, hae tehtävään 19.5.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si ja hakemuksesi ja kertomalla motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä jätä hakemista viime metreille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Salminen, jonka tavoitat numerosta 040 8621 674 (ark. 16-17) tai sähköpostilla osoitteesta janne.salminen@op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.