Specialist, Portfolio Management Analytics
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Kehittäminen ja Teknologiat –organisaation Riippuvuudenhallinta ja portfoliojohtamisen tuki- tiimiin analytiikan asiantuntijaa.

Specialist, Portfolio Management Analytics

Roolistasi

Toimen tarkoituksena on määritellä yhteisiä portfoliojohtamisen käytäntöjä ja työkaluja sekä tukea niiden jalkauttamista. Kuulut kahdeksan hengen tiimiin, jossa vastuullamme on pyörittää OP Ryhmän riippuvuudenhallinnan arkea.

Päivittäistä tekemistäsi on erityisesti raportit, analyysit ja suositukset, joilla tunnistetaan riippuvuuksia, puretaan ongelmakohtia sekä minimoidaan riippuvuuksista ja pullonkauloista aiheutuvia ongelmia. Yhdistät useita tietolähteitä tukemaan OP:n kehittämisen kokonaiskuvan ja strategian jalkautumisen läpinäkyvyyttä. Varmistat näihin liittyvät yhteiset toimintatavat, työkalukäytännöt, ja läpinäkyvyyden.

Kollegoinasi on kokeneita menetelmäasiantuntijoita monipuolisella taustalla, ja tiimissä jaamme vastuita tasaisesti.

Toivomme sinulta

Sinulla on vahva analytiikan ja kehittämisen tausta ja omaat kokemusta tietokannoista. Tunnet menetelmät ja työkalut (esim. Tableau, Alteryx, JIRA) ja pystyt itsenäisesti kehittämään niitä eteenpäin. Omaat kokemusta verkostoanalyysistä ja optimoinnista. Kykenet poimimaan suuresta datamäärästä merkitsevyyksiä ja visualisoimaan dataa ymmärrettävästi.

Kehittämisen metodit ovat hallussasi; sinulla on hyvää ymmärrystä ja mielellään omakohtaista kokemusta Agilen kehittämisen periaatteista, jatkuvasta parantamisesta, näihin liittyvistä mittareista sekä niiden syy- ja seuraussuhteista. Toimit sujuvasti ja ratkaisukeskeisesti matriisissa erilaisten henkilöiden kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä.

Mitä saat meiltä

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Meillä kanssasi työskentelee analytiikan ammattilaisia, jotka ovat käytettävissäsi sparrailuun sekä uuden oppimiseen. Luonnollisesti saat tehtävään ja OP:n toimintaan kattavan perehdytyksen sekä OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävään 26.5.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, ja kerro motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Lisätietoja tehtävistä antaa Mikko Lehtonen p. 050 486 2331, mikko.j.lehtonen(at)op.fi

Pääset työskentelemään tehtävässä moderneissa ja inspiroivissa tiloissa OP Vallilassa Helsingissä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266467
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki