(Poistunut julkaisusta)

Specialist palveluhallintakeskukseen, kokoaika, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019
Etsimme rohkeaa tekijää kasvamaan palveluhallinnan asiantuntijatehtävään! Tässä tehtävässä menestyy henkilö, joka kantaa vastuunsa sekä pystyy toimimaan hyvin myös hektisessä työympäristössä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, ja tehtävään valittu pääsee osaksi huumorintajuista ja energistä tiimiä Helsingin Vallilaan. Kiinnostuitko tehtävästä? Lue lisää ja hae!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista asiantuntijaa kolmivuorotyöhön palvelunhallintakeskukseen Helsingin Vallilaan!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään asiakasyrityksellämme OP:lla .
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset varmistamaan asiakkaiden 24/7-palveluiden toimivuuden. Työtehtäviisi kuuluu palveluiden aktiivinen seuraaminen, päätöksenteko tarvittavista toimenpiteistä sekä kriittisten palveluiden todentaminen. Pääsääntöisesti työtehtäväsi painottuvat valvontaan ja tiedottamiseen sekä sisäisten ja ulkoisten järjestelmien valvomiseen. Koska tehtävässä tarvitaan ympäri vuorokauden tekijää, työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Palveluiden aktiivinen seuraaminen
* Päätöksenteko tarvittavista toimenpiteistä
* Kriittisten palveluiden todentaminen


Tehtävä sopii sinulle, jos kaipaat monipuolista ja vastuullista asiantuntijatehtävää. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys ja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä tehtävän sisällä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on oma-aloitteinen ja itsenäinen tekijä, joka mielellään tekee kolmivuorotyötä. Hänellä on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutustausta, ja hän pystyy priorisoimaan sekä toimimaan paineen alla nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Olet etsimämme henkilö, jos omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä kantaa vastuuta ja tarttua haasteisiin itseohjautuvalla työotteella. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään suppea turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveystarkastus.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kaupallinen tai teknillinen koulutustausta
* Jonkin verran aiempaa työkokemusta
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokyky
* Itseohjautuva työote
* Sujuva suomi ja englanti


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on teknistä osaamista tai kokemusta valvomojärjestelmistä tai palveluneuvonnan työkaluista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen, kolmivuorotyö

Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen

Paikka: Helsinki, Vallila

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhuoltopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. OP Ryhmän tavoitteena on muuttua asteittain puhtaasta finanssitoimijasta digitaalisen ajan monialaiseksi palveluyritykseksi, jolla on vahva finanssiosaaminen. OP:n strategiassa korostuu asiakaskokemuksen kehittäminen palveluita ja toimintoja digitalisoimalla. Liiketoimintojen laajentaminen on aloitettu terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnasta.