(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Palkkiomallit ja -laskenta
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Pohjola Vakuutuksen Asiakkuusprosessien ja työvälineiden kehitys ja ylläpito -tiimiin Helsinkiin Specialistia.

 

SPECIALIST, Palkkiomallit ja -laskenta

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Tehtävässä pääset toimimaan laajassa roolissa palkkiomallien ja palkkiolaskennan parissa. Toimenkuvaasi kuuluu mm. palkkiomallien strategista kehittämistä yhdessä liiketoimintajohdon kanssa, palkkiomallien – ja laskennan prosessien hallintaa sekä vuorovaikutuksessa toimimista useiden eri sidosryhmien kanssa. Etsimämme henkilö kykenee hahmottamaan palkkiomallien ja palkkiolaskennan vaikutukset liiketoiminnan isoon kuvaan sekä edistämään näitä myös käytännön tasolla itseohjautuvasti. Ideaali hakija on ajattelumaailmaltaan analyyttinen, mutta omistaa myös erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kykenee viestimään asiat selkeästi asiakokonaisuuksien etenemisen mahdollistaen. 

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on vahinkovakuutusalan liiketoiminnallista ymmärrystä sekä ymmärrystä myynnin lainalaisuuksista, prosesseista sekä myyntikanavista. Olet jo mahdollisesti työskennellyt palkkiomallien kehittämisen tai palkkiolaskennan parissa ja sinulla on kokemusta analytiikan työvälineistä ja tietovarastoista. Saas-pohjaiset CRM-järjestelmät ovat myös entuudestaan tuttuja ja Excel-osaamisesi on vahvaa. Eduksi katsomme tietämyksen lain ja säännösten vaatimuksista palkkioprosesseihin.

Työskentelyotteeltasi olet analyyttinen ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä riippuvuussuhteita. Olet oma-aloitteinen ja määrätietoinen ja nautit ongelmanratkaisusta. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja tuletkin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on vähintään alempi korkeakoulututkinto. 

 

Tarjoamme sinulle

 

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta, ja tässä sinua tukevat tiimisi ja laaja joukko kollegoita. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi saat OP Ryhmän laajat työsuhde-etuudet, monipuoliset uramahdollisuudet sekä kokea OPn yhteisöllisen työkulttuurin.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään liittyen, lisätietoja antaa Janne Koljonen, p. 0504821866 tai janne.koljonen(at)pohjola.fi ja Santeri Järvenpää, p. 0503027024 tai santeri.jarvenpaa(at)pohjola.fi.

 

Jos taas tunnistit itsesi ilmoituksesta, hae tehtävää 23.2.2020 mennessä oheisen hae-painikkeen kautta.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.