(Poistunut julkaisusta)

Specialist of Data Analytics and Development, Nevel Oy
Nevel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme nyt Nevel Oy:seen Vantaalle energiateknologian asiantuntijaa vakituiseen Specialist of Data Analytics and Development -tehtävään.

Nevel on kehittynyt infrastruktuuriyritys, joka on sitoutunut viemään asiakkaansa infrastruktuurin seuraavalle tasolle. Tarjoamme teollisuuteen ja kunnille kehittyneitä infrastruktuuriratkaisuja, jotka hyödyttävät asiakkaitamme ja ympäröivää yhteiskuntaa. Me otamme asiakkaamme mukaan kohti tulevaisuutta, matkalle, joka on täynnä oppimista, innovointia ja uusia mahdollisuuksia.

Sinun vastuullasi on hallinnoida Nevelin voimaloiden päivittäisiä sähkömyyntiennusteita, tehdä sovellusten virhetilanteiden ongelmanratkaisua sekä sovelluskehitystä niihin.

Tehtävässä voit osallistua siis myös sovelluskehitysprosesseihin, kuten koneoppimisen implementointiin ja tuotannon ja kunnossapidon sovellusten analysointiin Big Datan avulla. Asiantuntijana vastaat myös pienemmistä hankinnoista laitoksiin ihan tilausvaiheesta laitoksen käynnistämiseen. Raportoit Automation Development Managerille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Energia-alan liiketoiminnan ja tuotannon tuntemusta ja ymmärrystä

• Kokemusta alan tehtävistä

• Hyviä viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

• Analyyttistä työtapaa sekä tiimityötaitoja

• Python- ja R-koodiosaamista

• Soveltuvaa koulutusta (esim. DI, energiatekniikka).

Sen lisäksi, että olet tässä tehtävässä mukana pelastamassa maapalloa, Nevel tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa tehtävässä, jossa hankekehitys on alalla uraauurtavaa. Nevel on uusi yritys mutta sillä on vankka tausta ja se pystyy tarjoamaan sinulle uramahdollisuuksia pitkällä tähtäimellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), tavoitettavissa parhaiten torstaisin klo 13-14.