(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Network
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Helsinkiin asiakaslähtöistä ja yhteistyötaitoista tietoliikenneosaajaa tukemaan OP:n tuotantoa ja kehittämistä.

 

 

SPECIALIST, Network

 

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Toimit asiantuntijana tiimissä, joka vastaa OP Ryhmän tietoliikenneympäristön kehittämisestä, kehityshankkeiden tietoliikenneratkaisujen tukemisesta sekä tietoliikenneympäristöjen käytettävyydestä ja toimintavarmuudesta kehitys- ja tuotantopalveluiden osalta. Ymmärrät asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeet ja huomioit ne tiimin työssä. Osallistut osana tiimiä tuottamaan suunnitellun asiakasarvon sekä etsit jatkuvasti optimaalisia vaihtoehtoja asiakasarvon toteuttamiseksi finanssialaa sääntelyn puitteissa. Osallistut oman vastuualueesi tuotestrategian suunnitteluun sekä päätät tiimin prioriteeteista yhdessä muun tiimin kanssa.

 

Ymmärrät tietoliikenteen vaikutuksen kehitys- ja tuotantopalveluihin. Seuraat aktiivisesti oman alueesi teknologioiden kehittymistä. Toimit sujuvasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja viestit heille aktiivisesti oman vastuualueesi kokonaisnäkymästä ja varmistat läpinäkyvyyden heidän suuntaan. Tehtäviisi kuuluu myös liiketoimintaprojektien tukena toimiminen sekä tietoliikennelähtöisten hankkeiden veto- ja/tai koordinointivastuu. Käytännössä olet mukana tiimissä, joka vastaa OP Ryhmän käytössä olevasta tietoliikenneympäristöstä ja tietoliikennepalveluja tarjoavien yhteistyökumppanien johtamisesta.

 

 

Näillä eväillä menestyt

 

Etsimme henkilöä, jolla on vahva kokemus ja tuntemus laajasta tietoliikenneympäristöstä. Osaat kuvata tietoliikenteen tarpeet tarkkuustasolla, jolla palveluntarjoaja pystyy ne toteuttamaan. Olet intohimoinen ammattilainen ja valmis kehittämään itseäsi jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. Tunnet ketterän toimintatavan perusteet, mutta ymmärrät myös kriittisen tietoliikenneympäristön vaatimukset ITIL-prosessien osalta. Sinulla on vahvaa teknistä ymmärrystä ja osaamista uuden teknologian hyödyntämisestä kehitystyössä sekä automaatioasteen nostamisessa.

 

Tietoliikenneympäristön teknisen osaamisen lisäksi tehtävässä vaaditaan ymmärrystä hybridiympäristöjen eli integroitujen on-premise ja public cloud -ympäristöjen haasteista ja vaatimuksista tietoliikenteelle.

 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aina asiakas ajattelusi keskiössä. Saat ihmiset innostumaan sekä omaat erinomaiset yhteistyö- ja verkostoitumistaidot. Hahmotat hyvin kokonaisuuden, olet luova, ja osaat priorisoida tärkeimmät tavoitteet käytännön tekemisiksi. Ratkaisukeskeinen toimintatapasi auttaa sinua eteenpäin kohti tavoitetta ja uusi ratkaisuja. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet itseohjautuva. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä puhuttuna että kirjoitettuna.

 

 

Mitä saat meiltä

 

Työskentelemme pääosin Helsingin Vallilasta käsin. Toivomme myös sinun olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. Vallilan korttelissa työskentelet upeissa puitteissa modernein työkaluin, hyvien kulkuyhteyksien päässä. OP:laisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme eduista ja uramahdollisuuksista.

 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan kanssamme ihmisille parhaat työn tekemisen puitteet ja asiakkaillemme parhaat palvelut.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Mikäli vakuutimme sinut tehtävästä ja kulttuurin sopivuudesta sinulle, hae tehtävään 27.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta jättämällä meille CV:si ja hakemuksesi ja kertomalla motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten ethän jätä hakemista viime metreille.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Salminen, jonka tavoitat numerosta 040 8621 674 (arkisin klo 16–17) tai sähköpostilla osoitteesta janne.salminen(at)op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

#-LI-POST