(Poistunut julkaisusta)

Specialist, laskutus
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetilla on yli 200 vuoden teollisuushistoria ja yhtiö syntyi uudestaan sellu-, paperi- ja voimantuotantoliiketoiminnan irtautuessa Metso Oyj:stä joulukuussa 2013. Valmetin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 3,3 miljardia euroa. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä. Katso lisätietoa www.valmet.com

Haemme Valmet Oy:lle Jyväskylään, Rautpohjan toimipisteeseen

Specialistia, laskutustiimiin

Etsimme motivoitunutta ja kehittymishaluista laskuttajaa, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti, mutta kuitenkin osana laskutustiimiä. Voit olla joko kokenut osaaja tai vasta taloushallinnon urasi alussa oleva tekijä, joka haluaa päästä näyttämään osaamistaan ja kehittymään työssään kansainvälisessä yrityksessä.

Vastuualueena on asiakaslaskutukseen liittyvät työtehtävät, raportointivaatimusten ja laskentaperiaatteiden (IFRS) sekä muiden määräysten mukaisesti. Tehtäviin kuuluu myös tilien täsmäytyksiä ja tietojen validointia varmistaakseen, että kaikki kirjanpidolliset tiedot ovat oikein. Yrityksen konsernikieli on englanti.

Toivomme sinulta:

  • taloushallinnon koulutusta
  • aikaisempaa kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnosta sekä laskutusasioista
  • monipuolisia MS Office taitoja ja nopeaa oppimista uusiin järjestelmiin ja toimintatapoihin
  • vahva kirjallinen ja suullinen englannin sekä suomen kielen taitoa
  • kykyä omaksua uusia asioita ja halua kehittää omaa työtäsi
  • aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
  • tinkimätöntä tarkkuutta rutiininomaisten työtehtävien hoitamisessa

Tarjoamme sinulle:

Viihtyisän ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa arvostetaan aktiivista työotetta ja hyviä tiimityötaitoja. Avoimen ja positiivisen työilmapiirin, missä teemme yhdessä työtä yhteisen päämäärämme eteen. 6 kk määräaikaisen työn kuukausipalkalla ja myös hyvän näytönpaikan mahdolliseen pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen Valmet-konsernissa.

Lisätietoa:

Hakuaika päättyy 9.12.2019, joten jätäthän hakemuksesi pian www.manpower.fi/tyopaikka ja muistathan liittää CV/ansioluettelon hakemukseesi. Lisätietoa tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Valmet Finland is a non-smoking workplace.