(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Kehittämisen työvälineet (Helsinki tai Oulu)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Kehittäminen ja Teknologiat -liiketoimintaan Kehittämisen tuki -osastolle asiantuntijaa.

Specialist, Kehittämisen työvälineet (Helsinki ja Oulu)

Tehtävästä

Asiantuntijana vastaat kehittämisen työvälineiden tuesta sekä työkalupaletin ja sen käytön kehittämisestä. Toimit työvälineiden erityisasiantuntijana ja varmistat osaltasi työvälineiden osaamisen jalkauttamisen eri vastuualueille ja tiimeille.

Haastavissa tilanteissa haet avuksi tarvittavat asiantuntijat ja huolehdit tiedottamisesta sidosryhmille. Sidosryhmäsi koostuu mm. arkkitehdeistä, testaajista, kehittäjistä, tietoturvasta. Tärkeänä osana rooliisi kuuluu myös oman osa-alueesi toiminnan jatkuva kehittäminen.

Toivomme sinulta

Sinulla on kehittäjätausta ja olet toiminut esim. ohjelmistokehittäjänä, järjestelmäsuunnittelijana tms. Omaat kokemusta ja ymmärrystä ohjelmoinnista (esim. Java, Pearl tms.), laajamittaisesta sovellus-/palvelukehittämisestä, työvälineistä ja arkkitehtuurista. Olet käyttänyt erilaisia kehittämisen työvälineitä laajasti ja sinulla on kiinnostusta tutustua uusiin työvälineisiin ja niiden mahdollisuuksiin. Sinulla on osaamista tietokannoista ja testiautomaatiosta.

Nautit ja motivoidut tukifunktiossa toimimisesta ja roolissasi korostuukin päivittäinen vuorovaikutus oman tiimisi sekä erilaisten sidosryhmien kanssa. Tätä tukemaan toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta. Et ole jumittunut tiukkaan karsinaan vaan tykkäät tarttua haasteisiin, jotka voivat mennä varsinaisen tonttisi ulkopuolelle. Olet analyyttinen ja pidät ongelmanratkaisusta. Sinulla on kyky tunnistaa riippuvuudet, ongelmat ja riskit. Ongelmia lähestyt luovasti, ratkaisukeskeisesti ja systemaattisesti.

Tarjoamme

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen.

Vallilan korttelissa työskentelet upeissa puitteissa, modernein työkaluin, hyvien kulkuyhteyksien päässä. OP:laisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme kattavista koulutusmahdollisuuksista, eduista ja uramahdollisuuksista. Tule luomaan kanssamme parhaat finanssialan palvelut, jotka ovat merkityksellisiä kaikille suomalaisille.

Hakeminen ja lisätiedot

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Leena Sulku kertoo sinulle mielellään lisää p. 040 525 4981. Leenan tavoitat parhaiten pe 10.5. klo 9-11 ja ma 20.5. klo 12-14. Voit myös laittaa kysymyksesi Leenalle sähköpostitse leena.sulku(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 31.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Tässä roolissa voit vaihtoehtoisesti työskennellä joko Helsingissä tai Oulussa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.