(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Invoice-to-Pay, kokoaikainen, Uponor Oyj, Helsinki
Uponor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020
Oletko numerotarkka taloushallinnon ammattilainen, joka nauttii myös asiakaspalvelusta? Toivoisitko, että saisit käyttää työssäsi englannin sekä mahdollisesti myös ruotsin kieltä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Invoice-to-Pay Specialist!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Uponor Oyj:lle, Invoice-to-Pay Specialistia kuuden kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Uponorille.

Invoice-to-Pay Specialistin tehtävässä vastaat osaamisesi mukaisesti joko ostoreskontran hoidosta tai maksatuksista. Työtehtävät pitävät sisällään laskujen ja muun maksuaineiston maksatuksia tai ostoreskontran hoitoon liittyviä tehtäviä. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä osaksi tuoretta tiimiä ja osallistumaan tiimin kehittämistyöhön. Tuletkin työskentelemään tehtävässä vahvasti tiimin kanssa yhteistyössä.

Uponor is rethinking water for future generations. Our offering, including safe drinking water delivery, energy-efficient radiant heating and cooling and reliable infrastructure, enables a more sustainable living environment. We help our customers in residential and commercial construction, municipalities and utilities, as well as different industries to work faster and smarter. Uponor employs about 3,800 professionals in 26 countries in Europe and North America. In 2019, Uponor's net sales totalled approximately €1.1 billion. Uponor Corporation is based in Finland and listed on Nasdaq Helsinki. www.uponor.com  

Pääasialliset tehtävät
 • Ostoreskontran hoitaminen TAI
 • Laskujen ja muun maksuaineiston maksatuksia
Odotamme sinulta
 • Aiempaa kokemusta ostoreskontrasta tai maksatuksista
 • Kaupallisen alan koulutusta
 • Erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
 • Oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja
 • Reipasta asennetta työntekoon
 • Joustavuutta erityisesti kuun vaihteessa

Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta seuraavista ohjelmista:
 • Basware P2P -ostolaskujen käsittelyohjelma
 • OpusCapita -maksatusohjelma

Tarjoamme sinulle
 • Perehdytyksen uusiin järjestelmiin
 • Erinomaiset työsuhde-edut
 • Kannustavan työyhteisön ja tiimin tuen
 • Mahdollisuuden kehittää kansainvälisiä asiakaspalvelutaitojasi
 • Mahdollisuuden kerryttää lisää kokemusta taloushallinnon tehtävistä
Tehtävään valituilta henkilöiltä tullaan tarkistamaan luottotiedot.

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.3.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anni Keränen (anni.keranen@studentwork.com). 

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.