(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Infosec
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

 

SPECIALIST, Infosec

 

Infrastruktuuri ja palvelutuotanto -osastollamme pääset työskentelemään huippuluokan asiakas- ja työntekijäkokemuksemme alkulähteellä. Osastomme tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa palveluidemme häiriötön ja laadukas toiminta, mutta digitalisaation myötä katseemme on myös tiukasti tulevassa. Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä organisaation sisällä uusiin haasteisiin etsimmekin nyt uutta kollegaa vastaamaan tuotannon tietoturvasta.

 
Tehtävästä 

Tietoturva-asiantuntijana pääset tukemaan ja valvomaan OP Ryhmän teknisen tietoturvan toteutumista. Vastaat tuotannon tietoturvan poikkeamien hallinnasta ja valvonnasta. Saat ratkaista käytännön tasolla erilaisia hälytyksen aiheuttaneita poikkeustilanteita, mutta emme suinkaan oleta sinun olevan kaikkitietävä! Sinulla on apunasi ulkoistetut Security Operations Centerit, joiden tekemistä ohjaat. Sinulla itselläsi on mahdollisesti myös kokemusta työskentelystä SOC-toiminnossa ja osaat käytännön tasolla ratkaista eri valvontajärjestelmien tuottamia hälytyksiä. Aihealueeseen liittyvien järjestelmien osalta toimit tuoteomistajana. Työskentelemme pääasiallisesti virka-aikaan, mutta tehtävä vaatii päivystystä häiriötilanteiden varalta noin kuuden viikon välein. Tältä ajalta maksamme sinulle tietenkin asianmukaisen kompensaation joustavuudestasi.


OP:n sisäisten linjausten lisäksi tiimimme tekemiseen vaikuttaa ulkoinen sääntely, kuten ISO 27000, PCI-DSS, SWIFT ja EU:n tietosuoja-asetus GDPR. Näissä tapahtuviin muutoksiin reagoimme kehittämällä tietoturvaratkaisujamme. Tehtävässäsi pääset myös johtamaan toimittajia ulkoistettujen ratkaisujen osalta ohjaamalla esimerkiksi SOCien toimintaa.

 

Mitä odotamme sinulta 

Sinulla on aikaisempaa taustaa teknisten tietoturvateknologioiden määrittely-, suunnittelu- ja käyttöönottoprojekteista suuren yrityksen tietojenkäsittely-ympäristöissä. Toivomme sinulta kokemusta erityisesti tietoturvapoikkeamien hallinnan problematiikasta. ITIL ja häiriönhallinnan prosessit ovat sinulle tuttuja. Tunnet hyvin erilaisten tietoturvasensoreiden toimintaperiaatteet sekä eri käyttöjärjestelmien tietoturvallisuuspiirteet. Mikäli olet suorittanut teknisiä tietoturvasertifiointeja, kuten SSCP, CCSP, CIPT, CISSP, kerrothan niistä meille!

Olet aktiivinen kehittäjä ja asioiden eteenpäin viejä, ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi avulla sovitat luontevasti yhteen ulkoisia sekä sisäisiä vaatimuksia. Kommunikoit työhön liittyvissä asioissa sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin. Aikaisempi kokemus finanssialalla työskentelystä katsotaan eduksi.

 

Etsimme hakemuksestasi 

  • kokemusta teknisen ja tuotannon tietoturvan parissa työskentelemisestä
  • kokemusta tietoturvapoikkeamien hallinnasta
  • kokemusta teknisten tietoturvateknologioiden määrittely-, suunnittelu- ja käyttöönottoprojekteista suuryritysten toimintaympäristössä


Tarjoamme sinulle 

OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevat usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Tämän lisäksi sinulle on tarjolla: 

  • vakaa työympäristö, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja
  • kilpailukykyinen kompensaatio
  • rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
  • OP Software Academy, oma sisäinen oppimisen alustamme, jossa pääset kehittämään osaamistasi
  • kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus
  • liikunta- ja kulttuurietu
  • mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa


Lisätiedot ja hakuohjeet 

Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 30.8.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Production Infosec Tuomas Ketonen. Tuomaksen tavoitat parhaiten sähköpostitse (tuomas.ketonen(a)op.fi) tai myös puhelimitse (+358 40 581 6594).

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely. 


 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 
#LI-AR1