(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Infosec
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 


Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt tietoturva-asiantuntijaa Helsinkiin Vallilaan.

 

 

SPECIALIST, INFOSEC

 

 

Tässä tehtävässä vastaat  


Tietoturva-asiantuntijana pääset tukemaan ja valvomaan OP Ryhmän teknisen tietoturvan toteutumista erityisesti pilviympäristön osalta. Pääasiallisena teknologiana on AWS, mutta omaat mahdollisesti kokemusta myös Azuresta ja muista pilviteknologioista. Toimit teknisen tietoturva-asiantuntijan roolissa vastaten tietoturvan poikkeamien hallinnasta ja valvonnasta. Saat ratkaista käytännön tasolla erilaisia hälytyksen aiheuttaneita poikkeustilanteita, mutta emme suinkaan oleta sinun olevan kaikkitietävä! Sinulla on apunasi ulkoistetut Security Operations Centerit, joiden tekemistä ohjaat. Sinulla itselläsi on mahdollisesti myös kokemusta työskentelystä SOC -toiminnossa ja osaat käytännön tasolla ratkaista eri valvontajärjestelmien tuottamia hälytyksiä. Aihealueeseen liittyvien järjestelmien osalta toimit tuoteomistajana. Työskentelemme pääasiallisesti virka-aikaan, mutta tehtävä vaatii silloin tällöin (noin kuuden viikon välein) päivystystä häiriötilanteiden varalta. Tältä ajalta maksamme sinulle tietenkin asianmukaisen kompensaation joustavuudestasi.
 

Infrastruktuuri ja palvelutuotanto -osastolla pääset työskentelemään huippuluokan asiakaskokemuksemme alkulähteellä. Vaikka osastomme tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa palveluidemme häiriötön ja laadukas toiminta, digitalisaation myötä myös sinun katseesi tulee olemaan tiukasti tulevassa. OP:n sisäisten linjausten lisäksi tiimimme tekemiseen vaikuttaa ulkoinen sääntely, kuten ISO 27000, PCI-DSS, SWIFT ja EU:n tietosuoja-asetus GDPR. Näissä tapahtuviin muutoksiin reagoimme kehittämällä tietoturvaratkaisujamme. Tehtävässäsi pääset myös johtamaan toimittajia ulkoistettujen ratkaisujen osalta ohjaamalla esimerkiksi SOCien toimintaa.

 

 

Mitä odotamme sinulta 


Sinulla on aikaisempaa taustaa teknisten tietoturvateknologioiden määrittely-, suunnittelu- ja käyttöönottoprojekteista suuren yrityksen tietojenkäsittely-ympäristöissä. Toivomme sinulta kokemusta erityisesti tietoturvapoikkeamien hallinnan problematiikasta. ITIL ja häiriönhallinnan prosessit ovat sinulle tuttuja. Tunnet hyvin erilaisten tietoturvasensoreiden toimintaperiaatteet sekä eri käyttöjärjestelmien tietoturvallisuuspiirteet. Mikäli olet suorittanut teknisiä tietoturvasertifiointeja, kuten SSCP, CCSP, CIPT, CISSP, kerrothan niistä meille! Erityisesti arvostamme osaamista pilvipalveluiden tietoturvallisuudesta.


Olet aktiivinen kehittäjä ja asioiden eteenpäin viejä, ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi avulla sovitat luontevasti yhteen ulkoisia sekä sisäisiä vaatimuksia. Kommunikoit työhön liittyvissä asioissa sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin. Aikaisempi kokemus finanssialalla työskentelystä katsotaan eduksi.
 


Tarjoamme sinulle

 
Meidän kanssamme sinun on mahdollista saada näkyvää aikaan. Rinnallasi tulevaa suunnittelee ja haasteita taklaa 150 sparraavaa työkaveria, jotka ovat aina valmiita kuuntelemaan ja venymään puolestasi sen ekstrametrin. Oma Incident Response -tiimisi on kuuden hengen tiivis porukka, joka innolla odottaa jo tapaamistasi ja liittymistäsi joukkoon! Tulet saamaan työllesi tarvittavat resurssit, ja osaoptimoinnin sijaan voit keskittyä pitkäjänteiseen ja visionääriseen kehittämiseen sekä laadunvarmistamiseen. Saat työskennellä yhteisössä, jossa dialogi on avointa sekä toiminta johdonmukaista ja läpinäkyvää. Koska matkaa on vielä jäljellä ja panostamme kehittämiseen laajalla rintamalla, pystymme tarjoamaan omalle kehittymisellesi ja urallesi vaihtoehtoisia polkuja. Tuemme ammattitaitosi kasvattamista ja syventämistä paitsi tekemisen kautta myös tukemalla kouluttautumista. Pystymme käsi sydämellä sanomaan, että OP:n arvot, ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen, näkyvät päätöksissämme ja arjessamme. Toivomme, että laillamme sitoudut näihin arvoihin.


Työskentelemme pääosin Helsingin Vallilasta käsin hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toivomme myös sinun olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. Ja toisaalta mikäpä täällä valoisassa Vallilassa on työskennellessä; Vallilan korttelissamme pääset nauttimaan muun muassa parturi-kampaajan, kuntosalin, hierojan ja fysioterapeutin palveluista. OP:laisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme eduista, kuten henkilökuntaehtoisista laina- ja vakuutuspalveluista. Ja luonnollisesti maksamme osaamisestasi myös kilpailukykyisen palkan!

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 


Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään sunnuntaina 10.11.2019 kertomalla osaamisestasi ja motivaatiostasi tehtävään. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuajan aikana, joten mikäli innostuit tehtävästä ethän aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa.


Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Production Infosec Tuomas Ketonen. Tuomaksen tavoitat puhelimitse numerosta +358 40 581 6594, tai vaihtoehtoisesti voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen tuomas.ketonen(op).fi.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 
#-LI-POST