(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Information Security (Helsinki tai Oulu)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 Kyberturvallisuus ja tietoturva ovat ICT-strategiamme kulmakiviä. Me OP:lla ajattelemme, että turvallisuuden tulee olla sisäänrakennettuna ohjelmistokehittämisen kaikissa vaiheissa lähtien aina vaatimusmäärittelystä ja arkkitehtuurista päätyen ohjelmointiin ja ylläpitoon. Laadukas koodi tarkoittaa meille myös turvallista koodia.
 
 
INFORMATION SECURITY SPECIALIST (Helsinki tai Oulu)
 

Kyberturvallisuuden tietoturvanohjaus ja riskit -tiimin Information Security Specialistien tehtävänä on tukea OP Ryhmän tietoturvallista toimintaa ja kehittämistä yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Etsimme tiimimme vahvistukseksi kahta uutta asiantuntijaa joko Helsinkiin tai Ouluun. Miltä kuulostaisi tietoturvakäytäntöjen, -ohjeiden ja -vaatimusten määrittely ja näihin liittyvien toimintatapojen kehittäminen esimerkiksi uusia sovelluksia kehitettäessä? Information Security Specialistina tunnistat ja seuraat tietoturvariskejä liiketoiminnan kehittämisessä ja operatiivisissa toiminnoissa sekä tuet erilaisia kehityshankkeita ratkaisuhakuisella ja konsultoivalla otteellasi.

Erilaisiin kehityshankkeisiin ja operatiivisiin toimintoihin osallistumisen lisäksi valmistelet OP Ryhmän turvallisuuden johtamis- ja hallintamallien tietoturvallisuutta koskevia linjauksia ja ohjeistuksia sekä sovellat näitä omassa työssäsi. Tehtävääsi kuuluu myös ulkoisten turvallisuusvaatimusten seuraamista ja tarvittavien toimenpiteiden ohjaamista näiden soveltamiseksi. Tehtävänkuva on muokattavissa oman kokemuksesi, asiantuntijuutesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan. 


Mitä toivomme sinulta 
Tuleva Information Security Specialistimme on työskennellyt aiemmin ainakin yhdessä vastaavassa tietoturvaan liittyvässä asiatuntijatehtävässä. Sinulla on hyvä ymmärrys tietoturvaa ja tietosuojaa koskevista laeista, asetuksista ja säännöksistä. Ja koska tietoturva-ala kehittyy koko ajan, sinulla on sisäinen palo aihetta kohtaan ja haluat oppia jatkuvasti lisää. Tämän kiinnostuksen avulla ylläpidät ja kehität sekä omaa että tiimin osaamista. Me taas ruokimme tätä oppimisennälkääsi tarjoamalla mahdollisuuden kouluttautua ja kasvattaa osaamistasi esimerkiksi omassa OP Software Academyssamme. Sopiva koulutustausta on esimerkiksi IT-tradenomi, tietojärjestelmiin liittyvä koulutus tai jopa kyberturvallisuuden koulutus. Osaaminen kuitenkin ratkaisee, sillä tässä tehtävässä voi menestyä monenlaisella koulutustaustalla!

Työssäsi on runsaasti sidosryhmiä ja toisinaan eteen tulee myös monimutkaisia asiakokonaisuuksia selvitettäviksi. Tällaiset tilanteet taklaat ratkaisulähtöisellä työotteellasi sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi avulla. Asiakokonaisuuksien ja -yhteyksien sekä riippuvuussuhteiden hahmottamisessa sinua auttaa kykysi hahmottaa laajoja kokonaisuuksia kuitenkaan olennaisia yksityiskohtia unohtamatta. Hyödynnämme ketteriä menetelmiä, joten arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta. Työhön liittyvissä asioissa kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi
 
Kerrataan vielä osaamisesi/taustasi pähkinänkuoressa:

  • tietoturvaa ja tietosuojaa koskevien lakien, asetusten ja säännösten hyvä ymmärrys
  • aiempaa relevanttia työkokemusta ainakin yhdestä vastaavasta tehtävästä
  • soveltuva koulutustausta, esim. IT-tradenomi, tietoturvan tai tietojärjestelmien koulutus
  • sujuva suomen ja englannin kielitaito

 
Vahvaksi eduksi katsomme, mikäli olet ollut mukana kehittämässä tietoturvaratkaisuja osana infra- tai sovelluskehityshankkeita ja/tai olet tuttu seuraavien kirjainyhdistelmien kanssa: ISO 27001, PCI DSS, Swift CSP, ISF Standard of Good Practice. Ja koska ostamme paljon palveluita toimittajilta, arvostamme aiempaa kokemusta hankintojen ja/tai SaaS-palvelujen tietoturvavaatimuksien parissa työskentelemisestä. Aikaisempi käytännön kokemus tietoturvatestauksesta katsotaan myös eduksi.
  
 

Tarjoamme sinulle 
Yrityskulttuurimme arvot –vastuullisuus, yhdessä menestyminen ja ihmisläheisyys– ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten. Samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. 

Palveluiden ja tietotyön siirryttyä ja siirtyessä yhä enemmän digitaalisten palveluiden varaan, on entistäkin tärkeämpää varmistaa että palvelumme, tuotteemme ja työvälineemme ovat vastuullisia ja siten asiakkaidemme ja sidosryhmiemme luottamuksen arvoisia. Yhdessä menestyminen tarkoittaa meille sitä, että täältä löytyy aina apua! OP:n kyberturvallisuudessa olemme erityisen ylpeitä porukkamme yhteishengestä ja yhteen hiileen puhaltamisen kulttuurista. Kyberturvallisuuden kentän ollessa niin laaja ja jatkuvasti kehittyvä harva kykenee olemaan jokaisen alueen syväasiantuntija. Tämän vuoksi jaamme aktiivisesti omaa osaamistamme ja asiantuntemustamme sekä kehitämme sitä jatkuvasti. Ihmisläheisyys tarkoittaa meille sitä, että teemme työtä elääksemme, emme toisin päin. Työ on meille tärkeää, mutta arvostamme myös elämän muita osa-alueita.


Tämän lisäksi sinulle on tarjolla: 

  • kilpailukykyinen kompensaatio
  • rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
  • OP Software Academy, oma sisäinen oppimisen alustamme, jossa pääset kehittämään osaamistasi
  • kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus
  • liikunta- ja kulttuurietu
  • mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

Lisätietoja tehtävästä ja OP:lla työskentelemisestä antaa tuleva esimiehesi Jari Kulju. Jarin tavoitat joko puhelimitse numerosta +358 40 803 4613 maanantaina 14.9. klo 13–14 ja maanantaina 21.9. klo 13–14 tai sähköpostitse osoitteesta jari.kulju(a)op.fi. Lähetä hakemuksesi kertomalla osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään sunnuntaina 4.10.2020.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.
#LI-AR1