(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Identity and Access Management
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

 

SPECIALIST, Identity and Access Management

 

Identity and Access Management Specialistina työskentelet huippuluokan asiakas- ja työntekijäkokemuksemme alkulähteellä. Osastomme tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa palveluidemme häiriötön ja laadukas toiminta. Palvelutuotantomme laajentuessa ja liittyessämme uusiin ekosysteemeihin tulet olemaan tiiviisti mukana myös toimintamme kehittämisessä ja uuden luomisessa. 
 


Tehtävästä 

Vastaamme, tuemme ja valvomme OP Ryhmän tietoturvan toteutumista tuotannon tietoturvan osalta. Meillä on mielenkiintoinen ja kehittyvä ympäristö sekä mahdollisuudet ja resurssit kehittää ja ylläpitää tietoturvaosaamista pankki- ja vakuutusjärjestelmien parissa. IAM-alueen tietoturva-asiantuntijana varmistat tietoturvan toteutumisen määritellyissä kohteissa identiteetinhallinnan, pääsynhallinnan ja käyttövaltuushallinnan osalta. Ohjauksesi piirissä olevia kohteita ovat esimerkiksi liiketoiminnan kehityshankkeet, palveluiden hankinnat, ulkoistetut käyttöpalvelut sekä työasemainfra. 


Kahta samanlaista päivää et tässä tehtävässä näe. Päivittäinen tekemisesi sisältää sekä tuotannon sujuvuudesta huolehtimista että kehitystyötä. Olemme käynnistämässä IAM-hallinnan järjestelmänvaihtohanketta, joten pääset vahvasti mukaan luomaan myös uutta ja uusia toimintatapoja. Seuraatkin aktiivisesti alan kehitystä ja tiedät alan uusimmat tuulet, keinot ja mahdollisuudet. Kuuntelet myös tarkalla korvalla liiketoiminnan tarpeita ja ymmärrät, miten reagoida niihin. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata oman taustasi, osaamisesi sekä kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Työyhteisönä olemme yhteen hiileen puhaltava joukko tietoturva-alan ammattilaisia. Meillä on kaikilla itsenäinen ote työskentelyyn, mutta yksinpuurtajia emme missään nimessä ole! 

 

Mitä odotamme sinulta 

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on laaja IAM- ja tietoturvaratkaisujen asiantuntemus, joka perustuu käytännön kokemukseen, ja kouluttautumisella hankittuun tietoon sekä jatkuvaan alan kehityksen seurantaan. Emme hae ohjelmoijaa, mutta toivomme sinulla olevan syvällinen tekninen ymmärrys, joka omalta osaltaan mahdollistaa tietoturvaratkaisujen hyödyntämisen, kehittämisen ja kumppaniemme asiantuntevan ohjaamisen.


Sinulla on taustaa suuressa organisaatiossa työskentelystä tai isojen yritysten kanssa työskentelystä. Verkostoidut luontevasti ja viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin lukuisten toimijoiden ja toimittajien kanssa. Työotteesi on vahvasti ratkaisukeskeinen, ja pysyt rauhallisena kiireisessäkin tilanteessa etkä hätkähdä pienestä.

 
Etsimme hakemuksestasi 

Ketterä identity governance on sinulle arkipäivää. Työhistoriasi aikana olet myös hankkinut kokemusta useammasta seuraavista:

 • IDM- ja IGA-alueen pilviratkaisuista
 • IAM-alueen tekniikoista ja tuotteista, kuten esimerkiksi EIM, ISAM, ISIM ja AD
 • hyvää perusosaamista eri tietokantaratkaisuista, kuten MS SQL tai DB2
 • IAM-ratkaisujen määrittely-, suunnittelu- ja käyttöönottoprojekteista
 • IAM-ratkaisujen soveltamisen ohjeistuksesta ja ohjauksesta järjestelmäkehityshankkeissa
 • erilaisten järjestelmäarkkitehtuurien integraatioiden IAM-haasteista ja niiden ratkaisuista
 • pilvipalvelujen, luottamusverkostojen ja federoinnin ratkaisuista.

  

Tarjoamme sinulle 

OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevat usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Tämän lisäksi sinulle on tarjolla: 

 • vakaa työympäristö, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja
 • kilpailukykyinen kompensaatio
 • rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
 • OP Software Academy, oma sisäinen oppimisen alustamme, jossa pääset kehittämään osaamistasi
 • kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus
 • liikunta- ja kulttuurietu
 • mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa


Lisätiedot ja hakuohjeet 

Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 30.8.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Production Infosec Tuomas Ketonen. Tuomaksen tavoitat parhaiten sähköpostitse (tuomas.ketonen(a)op.fi) tai myös puhelimitse (+358 40 581 6594).

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.
 
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 
#LI-AR1