(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020


Specialist, Helsinki

Tunnettu pankki ja vakuutusalalla toimiva asiakkaamme etsii kauttamme Specialist tehtävään henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.4.2021 asti.

Haussa reipas ja motivoitunut tekijä osallistumaan tietovaraston tuotantoajojen ajamiseen, tietojen oikeellisuuden todentamiseen sekä erilaisiin selvitystöihin. Henkilön pitää olla yhteistyökykyinen ja valmis oppimaan uutta, jotta omien vastuualueiden hoitaminen alkaa sujua mahdollisimman nopeasti.

Millainen tehtävä on kyseessä?
Tehtävässä toimit tiimissä, jonka tehtävänä on toiminnan seurantaa, analysointia sekä suunnittelua. Taustalla on useita liiketoimintoja palveleva järjestelmäkokonaisuus, joka sisältää vakuutusdatan hallintaa, laskentaa ja raportointia suorittavia sovelluksia. Raportoinnin keskeisimmät tehtäväalueet ovat;

  • Tilinpäätös ja varauslaskenta, varausten hallinta
  • Tulosraportointi ja -analyysit, tulosennusteet
  • Kannattavuusraportointi ja - analyysi


Specialistin päävastuualueena on osallistua kuukausiajojen ajamiseen, tuotettujen lukujen ja prosessien testaamiseen. Lisäksi tehtävään kuuluu osallistua erilaisiin virhe- ja selvitystöihin sekä vastata erilaisista päivitysrutiineista.

Vastuualueeseen kuuluu myös tietovaraston datan oikeellisuuden ja laadun valvominen sekä eri kumppaneille lähtevien tietojen analysointi. Lisäksi yhdessä muun tiimin kanssa yleinen tehtävien sekä palvelun kehittäminen.

Odotamme valitulta henkilöltä:

  • Omaaloitteisuutta ja itseohjautuvaa työotetta
  • Hyvää stressinsietokykyä, joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä
  • Ongelmanratkaisukykyä ja asioiden loppuun saattamisen kykyä
  • Yhteistyötaitoja ja taitoa verkostoitua


Eduksi katsomme:

  • Vahinko ja/tai henkivakuutustoiminnan tuntemusta esim. korvaustoiminnoista
  • Aiempaa osaamista datojen käsittelystä ja hyödyntämisestä ohjelmistossa (esim. SAS, SQL)
  • Englannin kielen osaamisen


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi sekä Recruimtent Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.