(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Group control, reporting and systems
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. VTT luo vaikuttavuutta, kun innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat. www.vtt.fi

Group control, reporting and systems -tiimin tehtäviin kuuluvat VTT -tasoisen raportoinnin kehittäminen ja käytännön toteutus sekä talouden järjestelmiin liittyvät pääkäyttäjä- ja tukitehtävät. Sekä raportointi että järjestelmät rakentuvat projektiliiketoiminnan pohjalta huomioiden talouden eriyttäminen strategiseen tutkimukseen ja liiketaloudellisilla perusteilla tapahtuvaan toimintaan. Talouden järjestelmistä tiimissä hoidetaan projektilaskentaan sekä talouden suunnitteluun ja ennustamiseen liittyvät sovellukset. Näiden sovellusten osalta tiimi on loppukäyttäjien ensisijaisen tukikontakti. Tiimi toimii kahdella paikkakunnalla, joten toimipaikkasi voi olla Tampere tai Espoo. 

Vastuut ja tehtävät

Haemme asiantuntijaa työskentelemään sekä raportointiin että talouden järjestelmiin liittyvien tehtävien parissa. 

Pääasialliset työtehtäväsi

  • uudistuvan raportoinnin suunnitteluun ja määrittelyyn osallistuminen sekä käytännön toteutus
  • projektilaskentaan liittyvien järjestelmien ylläpito ja kehitys
  • sisäisen laskennan periaatteiden kehittäminen muutoksien yhteydessä
  • kehityshankkeisiin osallistuminen sisäisen laskennan asiantuntijana

Vaadittava kokemus ja osaaminen

  • tradenomin tutkinto tai vastaava tehtävään soveltuva koulutus
  • aiempaa työkokemusta raportoinnin toteuttamisesta ja/tai talouden järjestelmien ylläpidosta esim. pääkäyttäjänä
  • suomen ja englannin kielen taito

Kokemus käyttämistämme järjestelmistä (Cognos analytics, Power BI, Oracle EBS; projekti- ja kirjanpito-osasovellukset, Planning analytics) sekä projektiliiketoiminnasta on etu. Myös mahdollinen kokemukseksi järjestelmäprojekteista, järjestelmien käyttöönotosta ja määrittelyistä katsotaan eduksesi.

Tehtävään vaadittavat henkilökohtaiset ominaisuudet

Henkilönä olet itseohjautuva ja kykenevä työskentelemään ja keskustelemaan sujuvasti sekä teknisistä toteutuksista vastaavien henkilöiden, että järjestelmien ja raporttien loppukäyttäjien kanssa. Pystyt hyvin hahmottamaan kokonaisuuksia ja ymmärtämään eri asioiden välisiä loogisia yhteyksiä. Itsenäisen ja järjestelmällisen työskentelytavan ohella olet avoin ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja.

Tarjoamme

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

Kanssamme olet mukana tekemässä valoisampaa tulevaisuutta sekä ratkaisemassa aikamme merkittävimpiä globaaleja haasteita.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Heino, Manager Group Business Control, puh. +358 40 554 1281, 25.5.2020 klo 14:00-15:00 ja 28.5.2020 klo 13:00-14:00. Jätäthän CV:n ja hakemuksesi viimeistään 7.6.2020.

Haastattelut pyritään suorittamaan viikoilla 24 ja 25.