(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Event / Streaming Platforms
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Digital Platforms -organisaatioon Event / Streaming -ratkaisujen teknistä asiantuntijaa.

Specialist, Event / Streaming Platforms, OP Digital Platforms

Tässä tehtävässä kehität ja vastaat event / streaming -ratkaisuista sekä julkisessa pilvessä että omissa konesaleissa. Osallistut ratkaisuarkkitehtuurin kiinnittämiseen yhdessä ryhmän arkkitehtien ja muiden sidosryhmien kanssa sekä autat tiimejä kehitys-, ylläpito- ja tuotantovaiheessa. Vastaat mm. alustojen tiekartoista ja lisensoinnista. Roolissasi pääset opastamaan ja valmentamaan tiimien kehittäjiä, osallistumaan itse kehittämiseen ja toimimaan ohjelmistokehittämisen ja tuotannon tukena.

Odotamme sinulta

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme vahvaa kehittäjä- ja arkkitehtuuritaustaa. Sinulla on kokemusta arkkitehtuurin suunnittelusta ja kuvaamisesta sekä sen toteuttamisen tukemisesta käytännössä. Sinulla on oman alueesi teknologioiden hyvä hallinta ja useamman vuoden kokemus kehittäjänä toimimisesta.

Korostamme valintakriteereissä:

  • kokemusta avoimen lähdekoodin sekä kaupallisten streaming- ja integraatiotuotteiden konfiguroinnista (esim. Apache Kafka, Amazon Kinesis)
  • kokemusta ohjelmoinnista (e.g. Java, JS, Python)
  • kokemusta (hybrid-)pilviympäristöistä kuten AWS, IBM Cloud Private
  • konttipohjaisten ajoympäristöjen hyödyntämisestä (Kubernetes, Amazon ECS)
  • kykyä hallita kokonaisuuksia ja riippuvuuksia
  • tietoturva- ja tietotosuojavaatimusten soveltamista toiminta-alueellasi
  • ketterän kehittämisen työtapojen hallintaa
  • nopeaa oppimiskykyä sekä haasteiden analysointi- ja ratkaisutaitoja

Tarjoamme sinulle

Työskentelemme pääosin Helsingin Vallilasta käsin. Toivomme myös sinun olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. Vallilan korttelissa työskentelet upeissa puitteissa, timanttisten työkavereiden kanssa, modernein työkaluin, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset mukaan rakentamaan OP:n digitaalisia alustakyvykkyyksiä osana suurta uudistushanketta. Tarjoamme sinulle tarvittavan tuotekoulutuksen kehitettävään järjestelmätuotteeseen sekä tilaisuuden kasvaa alueen syväosaajana. OP:laisena pääset myös nauttimaan ryhmän laajoista henkilöstöeduista ja uramahdollisuuksista.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Mikäli vakuutimme sinut, mutta haluat tietää lisää, ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Virolainen, matti.virolainen(at)op.fi, 050 566 3859 sekä Jukka Köykkä, jukka.koykka(at)op.fi, 050 364 9065. Hae tehtävää alla olevan linkin 4.6.2019 mennessä kautta jättämällä meille CV:si ja hakemuksesi, sekä kertomalla motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä jätä hakemista viime metreille.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.