(Poistunut julkaisusta)

Specialist, EU Project Finance
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Form of employment: Full time, Fixed term
Locations: Espoo, Finland
Application period: Tuesday, June 12, 2018 - Friday, July 06, 2018

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Näytämme tietä tulevaisuuteen ja tuottavuuteen kehittämällä uusia älykkäitä teknologioita, liiketoimintakonsepteja sekä innovatiivisia palveluita. Teemme teknologiasta tulosta – ihmisten parhaaksi.

Haemme VTT:n EU projektitaloustiimiin EU-projektien talous- ja hallintotehtävien asiantuntijaa ”Specialist, EU Project Finance” EU:n rahoittamiin tutkimusprojekteihin. Tehtävä on määräaikainen 31.1.2020 saakka (kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus ja aloituspäivämäärä mahdollisuuksien mukaan 20.8.2018). Tehtävän sijaintipaikka on Espoo (Tietotie 2 Otaniemi).

Tehtäviin kuuluvat:

  • EU:n rahoittamien tutkimus- ja innovaatioprojektien talous- ja hallintoasiat ja tarvittaessa myös EU-rahoituksen hakukierroksissa avustaminen.
  • VTT:n koordinoimien EU-projektien hallintotehtävät: tutkijoiden ja projektikonsortioiden opastaminen ja neuvonta projektien talousasioissa (H2020, EIT jne.), budjetointi, talouden seuranta, talousraportointi ja tilintarkastusten järjestäminen.
  • Tehtäviin kuuluu myös yhteydenpito projektipartnereihin ja Euroopan komissioon talous- ja sopimusasioissa, projektikonsortioiden ohjeistaminen talousasioissa ja komissiosta tulevien maksujen hallinnointi ja sopimusmuutoksissa avustaminen

Edellytämme hakijalta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa: korkeakoulututkinto talouden, laskentatoimen, hallinnon tai politiikkatieteiden alalta tai tradenomi tai vastaava amk-tutkinto.
  • EU:n puiteohjelmahankkeiden rahoitusehtojen ja sääntöjen tuntemusta ja EU:n eri rahoitusinstrumenttien tuntemusta.
  • Usean vuoden työkokemusta EU-projektien talousraportoinnista.
  • Edellytämme myös kokemusta koordinoitavien EU-projektien hoitamisesta ja kansainvälisissä projekteissa toimimisesta.
  • Hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa.
  • MS-Office ja O365 työkalujen hallintaa
  • Koulutuskokemus ja eri EU rahoitusinstrumenttien tuntemus katsotaan eduksi.

Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sinulla on ammattimainen ote työskentelyyn ja pidät haasteista. Olet asiakaskeskeinen, analyyttinen ja sinulla on vahva ymmärrys EU- ja yhteisrahotteisten tutkimushankkeiden prosesseista ja kontekstista.
Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Olet proaktiivinen, ennakoiva ongelmanratkaisija ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon. Verkosto-ja rajapinnoissa työskentely on sinulle tuttua. Tavoittelet työssäsi laatua ja asiakastyytyväisyys on sinulle tärkeää.

Me VTT:llä uskomme, että vaikuttavuutemme rakentuu tieteellisestä ja teknologisesta erinomaisuudesta kaikessa työssämme. Henkilöstömme hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat ensisijaisia prioriteettejamme. Olet osa luovaa ja kansainvälistä työympäristöä.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työkentän kokeneen tiimin tukemana sekä mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Länsimetron varrella.

Hakemukset ja CV tulee toimittaa 6.7.2018 klo: 16.00 mennessä. Hakemuksen voi tehdä joko suomeksi tai englanniksi.

Lisätietoja Mirka Laasonen (Team Leader, EU Project Finance) 20.6.2018 aikavälillä klo: 13 - 15.00 tai 3.7.2018 klo: 13 -15.00 Puh. 040 484 7459 sähköposti: mirka.laasonen@vtt.fi