(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Data Quality
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään.

Specialist, Data Quality

Haemme Kehittäminen ja Teknologiat -toiminnon Tiedonhallinta –heimoon tiedonhallinnan asiantuntijaa datan laadun kehittämisen alueelle. Vastuullamme on laajasti OP Ryhmän yhteisen tiedon ratkaisujen, toimintamallien, laadun ja rajapintojen kehittäminen. Palveluidemme toimintavarmuus ja jatkuva kehitys ovat oleellisia OP Ryhmän toiminnan jatkuvuudelle sekä erinomaisen työntekijäkokemuksen mahdollistajana.

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus ja suunniteltu ajankohta on 9/2019 - 8/2020.

Tehtävästä

Osana Tiedonhallinta –heimon Data Quality -tiimiä osallistut ryhmän keskeisten tietojen ja tietovirtojen datan laadun analysointiin ja kehittämiseen. Tehtävässäsi analysoit ja validoit dataa eri tietokannoissa, määrittelet liiketoimintasääntöjä datan laadun seurantaan, määrittelet laatua kuvaavia dashboardeja ja mittareita sekä osallistut dokumentaation ja koulutusmateriaalien luomiseen. Heimomme tehtäväkenttä on OP:n liiketoiminnan ytimessä ja täällä sinun on mahdollista kehittyä uusille alueille sekä syventää osaamistasi maailmanluokan ratkaisujen parissa.

Mitä odotamme sinulta

Menestymisen avaimena toimii kokemuksesi tietokantojen kanssa työskentelystä ja datan analysoinnista sekä vahvat SQL-taitosi. Olet myös aiemmin toiminut datan laatuun ja master dataan liittyvissä tehtävissä. Suurena plussana pitäisimme lisäksi mahdollista kokemustasi tiedon hallinnan eri osa-alueista, työskentelystä MS SQL-kannan kanssa sekä tietovirtojen/dataputkien kuvaamisesta ja tutkimisesta.

Tyyppinä olet itseohjautuva, vastuullinen ja aloitteellinen – saat asiat tapahtumaan proaktiivisella ja ammattimaisella otteellasi myös tukalissa tilanteissa, kuten häiriöiden sattuessa. Tiimityö saa parhaat puolesi esiin, ja viestit selkeästi sekä suomeksi että englanniksi.

Mitä saat meiltä

Saat loistotilaisuuden päästä vaikuttamaan OP Ryhmän menestykseen datan laadun kehittämisen parissa. OP:n intensiivinen kehittäminen ja uudistaminen antavat mahdollisuudet oppia kokoa ajan uutta ja vaikuttaa laajoihin kehittämisen kokonaisuuksiin. Heimossamme on hyvä tekemisen meininki ja tähän joukkoon onkin helppo liittyä haasteellisten työtehtävien parissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Vesa Marjanen kertoo sinulle mielellään lisää. Voit laittaa kysymyksiä sähköpostiin osoitteeseen vesa.marjanen@op.fi tai soittaa hänelle 040 486 5177. Lisätietoja saat myös Arto Nuutilalta arto.nuutila@op.fi.

Voit hakea tehtävään pe 12.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille itsestäsi ja osaamisestasi. Älä suotta kuitenkaan odota viimeiseen hakupäivään.

Työpisteesi sijaitsee upeissa Vallilan toimitiloissamme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!