(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Data Engineering
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt OP Software, Insurance & Digital Platforms -organisaatioon Helsinkiin

SPECIALIST, DATA ENGINEER

Tässä tehtävässä vastaat 

Tässä tehtävässä vastaat tiedon mallinnuksesta lähdejärjestelmien ja tietoa varastoivien järjestelmien välillä OP Tietomallin avulla. Tehtävässä menestyminen edellyttää tehokasta yhteistyötä tiedon hyödyntäjien, mm. aktuaarien ja data analystien kanssa sekä heidän tarpeidensa ymmärtämistä ja tulkitsemista kehittäjille. Kehitystyön esteiden poistaminen yli organisaatiorajojen on myös työsi ydintä.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta kokemusta tietovarastoinnista, tiedonhallinnan eri osa-alueista ja raportoinnissa käytettävistä ratkaisuista. Tunnet ketterän kehittämisen periaatteet ja sinulla on kokemusta ohjelmointityön johtamisesta esimerkiksi Scrum Masterin roolissa. Hallitset isoja kokonaisuuksia, haet systemaattisesti uusia ratkaisuja ja toimit hyvin verkostomaisessa ympäristössä. Omaat innovatiivisen ja toimeen tarttuvan otteen työhön ja kehittämiseen, etkä pelkää ottaa vastaan uusia haasteita tiimisi menestymisen sitä vaatiessa.

Tarjoamme sinulle

Työskentelemme pääosin Helsingin Vallilasta käsin. Toivomme myös sinun olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. Vallilan korttelissa työskentelet upeissa puitteissa timanttisten työkavereiden kanssa, modernein työkaluin ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. OP:laisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme koulutusmahdollisuuksista, eduista ja uramahdollisuuksista.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan kanssamme parhaat finanssialan palvelut, jotka ovat merkityksellisiä kaikille suomalaisille.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Mikäli vakuutimme sinut, mutta haluat tietää lisää, ota rohkeasti yhteyttä. Hae tehtävään 16.6.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si ja hakemuksesi ja kertomalla motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä jätä hakemista viime metreille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Annina Malin, jonka tavoitat numerosta 050 384 0869 (ma 10.6.2019 kello 15–16 ja ke 12.6.2019 15–16) tai sähköpostilla osoitteesta annina.malin(@)op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.