(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Customer and Credit, heltid, Uponor Oyj, Helsingfors
Uponor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019
Är du ett företagsekonomiproffs med sinne för siffror och njuter även av kundbetjäning? Vill du använda både svenska och engelska språket i ditt arbete? Om du svarade ja, kan du vara den vi söker!

Vi söker dig
Vi på Studentwork söker en svenspråkig Customer and Credit Specialist åt vår kund på Uponor Oyj. Uppgiften är en heltidsanställning och du kommer att bli anställd direkt hos Uponor.

Som Customer and Credit Specialist är du ansvarig för hantering av kundreskontra, samt kommunikationen mellan Uponors kundtjänstavdelning i Finland och i Sverige, i framtiden även i Norge. Till uppgifterna hör övervakning av kundernas kredit- och finansiella situation, skickande av förmaningar till kunder, samt hantering av kreditgränser. Arbetet erbjuder dig en fantastisk möjlighet att ta del av ett nytt Customer and Credit team och delta i teamets utvecklingsarbete. I din position kommer du att arbeta i tätt samarbete med teamet.

Uponor Oyj is a leading international provider of systems and solutions for safe drinking water delivery, energy-efficient radiant heating and cooling, and reliable infrastructure. We serve a variety of building markets, including residential, commercial, and industrial and civil engineering. We have over 4,000 Uponorians in 30 countries around the world.
https://www.uponor.com/

Huvudsakliga uppgifter
 • Hantering av kundreskontra
 • Övervakning av kunders ekonomiska situation
 • Kommunikation mellan Uponors kundtjänstavdelning i Finland och i Sverige
Vi förväntar oss av dig
 • Tidigare erfarenhet av kundreskontra
 • Handelsutbildning
 • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
 • Eget initiativ och samarbetsförmåga
 • En rask inställning till arbetande
 • Flexibilitet, i synnerhet vid månadsskiftet
Vi erbjuder dig
 • Utmärkt orientering till arbetet
 • Utmärkta arbetsförmåner
 • Stödjande arbetsgemenskap och team
 • Möjlighet att utveckla din kompetens inom internationell kundkommunikation
 • Möjlighet att utöka erfarenhet av uppgifter inom företagsekonomi
Ansök till positionen direkt!
Om du identifierade dig med ovanstående, ansök då till positionen direkt. Vi framskrider omedelbart med potentiella kandidater, men sista ansökningsdatumet är 13.11.2019. Vi hoppas på att den valda personen kan börja så fort som möjligt. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar per e-post och vi hanterar alla förfrågningar relaterade till arbetsplatsen i fråga för vår kunds del. Tilläggsuppgifter om anställningen i fråga ges av Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com)

Läs mer om Studentwork
Studentwork är ett nordiskt rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studerande, akademiker och unga talanger med ca fem års arbetserfarenhet. Vår viktigaste uppgift är att hitta rätt kompetens för rätt ställen – i rätt tid!
Vi genomför vår roll genom att hjälpa företag och unga talanger att hitta varandra och vi anser att unga talanger är i en viktig roll i att bygga upp ett bättre arbetsliv. Vi erbjuder en mängd intressanta karriärmöjligheter och mångsidiga arbetsmiljöer för framtida experter inom olika branscher. Vi sysselsätter årligen tusentals unga talanger och upp till 80 % av de platser vi erbjuder är heltidsuppdrag. Genom att skapa en egen arbetsprofil via vår hemsida, ingår du i vårt nätverk där vi hittar dig snabbt då en lämplig karriärmöjlighet skulle råka komma emot.