(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Closing and Reporting, kokoaikainen, Uponor Oyj, Helsinki
Uponor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
Oletko numerotarkka taloushallinnon ammattilainen, joka nauttii myös asiakaspalvelusta? Toivoisitko, että saisit käyttää työssäsi englannin kieltä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Closing and Reporting Specialist!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Uponor Oyj:lle, Closing and Reporting Specialistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Uponorille.

Closing and Reporting Specialistin tehtävässä vastaat avustavista kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä. Tehtävän laajuus riippuu valitun henkilön kokemuksesta. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä osaksi tuoretta Closing and Reporting -tiimiä ja osallistumaan tiimin kehittämistyöhön. Tuletkin työskentelemään tehtävässä vahvasti tiimin kanssa yhteistyössä.

Uponor Oyj is a leading international provider of systems and solutions for safe drinking water delivery, energy-efficient radiant heating and cooling, and reliable infrastructure. We serve a variety of building markets, including residential, commercial, and industrial and civil engineering. We have over 4,000 Uponorians in 30 countries around the world. https://www.uponor.com/

Pääasialliset tehtävät
 • Avustavat kirjanpidon tehtävät
Odotamme sinulta
 • Aiempaa kokemusta avustavista kirjanpidon tehtävistä
 • Kaupallisen alan koulutusta
 • Erinomaisia Excel-taitoja
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja
 • Reipasta asennetta työntekoon
 • Joustavuutta erityisesti kuun vaihteessa
Tarjoamme sinulle
 • Perehdytyksen uusiin järjestelmiin
 • Erinomaiset työsuhde-edut
 • Kannustavan työyhteisön ja tiimin tuen
 • Mahdollisuuden kehittää kansainvälisiä asiakaspalvelutaitojasi
 • Mahdollisuuden kerryttää lisää kokemusta taloushallinnon tehtävistä
Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 6.3.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anni Keränen (anni.keranen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.