(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Closing and Reporting, kokoaikainen, Uponor Oyj, Helsinki
Uponor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Oletko numerotarkka taloushallinnon ammattilainen, joka nauttii myös sidosryhmätyöskentelystä? Toivoisitko, että saisit käyttää työssäsi englannin kieltä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Closing and Reporting Specialist!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Uponor Oyj:lle, kahta Closing and Reporting Specialistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Uponorille.

Closing and Reporting Specialistin tehtävässä vastaat pääkirjanpitoon liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää jo muutaman vuoden kokemusta pääkirjanpidosta. Katsomme eduksi, mikäli olet myös työskennellyt arvolisäverotuksen tai verotuksen parissa. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä osaksi tuoretta Closing and Reporting -tiimiä ja osallistumaan tiimin kehittämistyöhön. Tuletkin työskentelemään tehtävässä vahvasti tiimin kanssa yhteistyössä.

Uponor is rethinking water for future generations. Our offering, including safe drinking water delivery, energy-efficient radiant heating and cooling and reliable infrastructure, enables a more sustainable living environment. We help our customers in residential and commercial construction, municipalities and utilities, as well as different industries to work faster and smarter. Uponor employs about 3,800 professionals in 26 countries in Europe and North America. In 2019, Uponor's net sales totalled approximately €1.1 billion. Uponor Corporation is based in Finland and listed on Nasdaq Helsinki. www.uponor.com  

Pääasialliset tehtävät
 • Pääkirjanpidon tehtävät
Odotamme sinulta
 • Aiempaa kokemusta pääkirjanpidon tehtävistä
 • Kaupallisen alan koulutusta
 • Erinomaisia Excel-taitoja
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja
 • Reipasta asennetta työntekoon
 • Joustavuutta erityisesti kuun vaihteessa
Tarjoamme sinulle
 • Perehdytyksen uusiin järjestelmiin
 • Erinomaiset työsuhde-edut
 • Kannustavan työyhteisön ja tiimin tuen
 • Mahdollisuuden kehittää kansainvälisiä asiakaspalvelutaitojasi
 • Mahdollisuuden kerryttää lisää kokemusta taloushallinnon tehtävistä
Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 6.3.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anni Keränen (anni.keranen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.