(Poistunut julkaisusta)

Specialist, AWS and Databases
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme asiantuntijaa OP Digital Platforms, Database Engineering -tiimiin

Specialist, AWS and Databases (Helsinki)

Tehtävästä

Tässä mielenkiintoisessa roolissa vastaat tietokantaympäristön kehittämisestä ja tuesta erityisesti AWS / pilviympäristöissä. Toimit asiantuntijan roolissa auttaen eri tiimejä saavuttamaan tavoitteensa. Kokemuksellasi ohjaat muodostamaan AWS -pilviympäristön tietokantahallinnoinnin parhaat käytännöt ja autat yhdenmukaistamaan eri tiimien käytäntöjä.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on kokemusta tietokantaympäristöistä (esim. Aurora PostgreSQL, DynamoDB) sekä tuotteista ja ratkaisuista erityisesti AWS –ympäristössä.

Ketterä toimintatapamme edellyttää koko tiimiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Toimimme yhä enemmän kansainvälisessä ympäristössä, joten työssäsi pääset viestimään suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan vaikuttamaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Työskentelet yhdessä Suomen johtavista ohjelmistokehitystaloista. Työsi on käytännönläheistä ja pystyt näkemään oman kädenjälkesi. Pääset työskentelemään aidosti uudistavien teknisten ratkaisujen parissa, yhdessä liiketoiminnan kanssa kohti yhteistä tavoitetta.

Saat työsi tueksi huipputason tiimin, suuren ja kriittisen ympäristön, mielenkiintoiset haasteet sekä pienempien kokeilujen mahdollisuudet. Pääset mukaan ainutlaatuiseen OP:n muutosmatkaan, jossa edetään määrätietoisesti pilvipalveluiden hyödyntäjänä finanssiliiketoiminnassa. Tule luomaan kanssamme ihmisille parhaat työn tekemisen puitteet ja asiakkaillemme parhaat palvelut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antavat Matti Virolainen, p. 050 566 3859 sekä Jukka Köykkä, p. 050 364 9065. Hae tehtävään 28.04.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si ja hakemuksesi ja kerro motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä jätä hakemista viime metreille.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.