(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Alternative Investments
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Haluaisitko kehittää rahoitusalan osaamistasi yhdessä Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä Helsingin Bulevardilla? Etsimme nyt Mandatum Lifen Sijoitusratkaisut-yksikön Alternative Investments -tiimiin asiantuntijaa.

Tässä tehtävässä vastaat vaihtoehtoisten sijoituskohteiden hallinnosta osana asiantuntevaa tiimiä. Osallistut myös sijoitusratkaisujen tuotteiden ja prosessien kehitystehtäviin. Työsi on tiivistä yhteistyötä niin oman tiimisi kollegoiden kuin salkunhoitajien ja varainhoitajien kanssa - välillä tiukallakin aikataululla.

Etsimme positiivista ja oppimishaluista henkilöä. Pystyt hahmottamaan nopeasti laajojakin kokonaisuuksia ja toimimaan tehokkaasti sovittujen aikataulujen mukaan. Sinulla on kykyä kehittää uusia prosesseja ja toimintatapoja ennakkoluulottomasti. Tarvitset työssäsi suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Kokemus arvonlaskennasta ja sijoituskohteiden tuottolaskennasta on eduksi.

Toivomme sinulta lisäksi:

  • Muutaman vuoden aiempaa kokemusta rahoitusalan tehtävistä ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Sijoitusinstrumenttien – erityisesti vaihtoehtoisten sijoituskohteiden – ja arvopaperimarkkinoiden erinomaista tuntemusta
  • Kunnianhimoista suhtautumista työhön ja määrätietoista luonnetta
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Sinulle tarjoamme tilaisuuden kehittää osaamistasi koko ajan kasvavalla vaihtoehtoisten sijoitusten alalla. Mandatum Life on osa Sampo-konsernia ja valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista yhdeksänä vuotena peräkkäin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Päivärinta, Head of Investment Operations, puh. 050 540 0754 / anna.paivarinta(at)mandatumlife.fi

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake alla olevan painikkeen kautta viimeistään sunnuntaina 10.11.2019. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveen kera.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.