(Poistunut julkaisusta)

Specialist Aktia Digital Salesin PreSales - tiimiin
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Vuoteen 2023 ulottuvan strategiapäivityksen mukaisesti Aktia hakee entistä vahvemmin kasvua varainhoidosta ja uusista asiakkaista Suomen kasvukeskuksissa sekä jatkaa toimintansa tehostamista entisestään. Strategian tavoitteena on tukea Aktian kasvutavoitteita sekä viedä yhtiötä kohti uutta visiota olla "Se hyvä pankki. Ja erinomainen varainhoitaja".

Aktian Digital Sales -yksikkö keskittyy proaktiiviseen myyntityöhön valituissa asiakasryhmissä pääsääntöisesti puhelin- ja verkkotapaamisten avulla. Haemme nyt PreSales-tiimimme vahvistukseksi vakituiseen toimeen myyntihenkisiä Specialisteja! Ensisijainen toimipaikkasi on Helsinki, mutta voit tehdä tätä työtä myös tietyiltä Aktian toiminta-alueella sijaitsevilta paikkakunnilta.

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Tehtävässä tuet Aktian strategian toteuttamista ja myyntiorganisaation tavoitteiden saavuttamista PreSales asiantuntijana. Esikäsittelet pankille tulleita lainahakemuksia ja myyt asiakkaalle Aktian tavan kokonaisvaltaisesta taloudellisesta ratkaisusta. Annat indikatiivisen lainaehdotuksen asiakkaille ja varaat tapaamiset suoraan myyjien kalentereihin. Vaikka työsi on itsenäistä, saat kannustavan työyhteisösi varauksettoman tuen, mikäli omaat itsekin hyvät yhteistyötaidot ja positiivisen ajatusmaailman. Avainasemassa onnistumisessasi ovat hyvät neuvottelutaidot, pitkäjänteisyys sekä tavoitteellisuus. Haluatko mukaan tälle matkalle?

Toivottu osaaminen

Aikaisempi kokemus myyntitehtävistä ja asuntoluototuksesta on eduksi ja sen lisäksi koulutamme sinut ja annamme perusteellisen perehdytyksen työhön. Haemme lähtökohtaisesti täysin kaksikielisiä henkilöitä (suomi ja ruotsi), jotta voimme palvella asiakkaitamme heidän äidinkielellään.

Jos tunnistat itsesi alla olevista väittämistä, saatat olla uusi kollegamme:

  • Olet myyntihenkinen ja tavoitteiden saavuttaminen motivoi sinua
  • Työtapasi on järjestelmällinen ja tehokas
  • Työskentelet mielelläsi puhelimitse ja olet hyvä neuvottelija
  • Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi
  • Olet aloitekykyinen, positiivinen ja selvität stressaavatkin tilanteet hymyssä suin

Työ on haasteellinen, jossa pääset kehittymään ammattilaisena, meille osaamisen laaja hyödyntäminen ja jatkuva kehittäminen ovat kaikki kaikessa, jotta voimme olla askeleen edellä finanssialan ja digitalisuuden asiantuntijoina. Haluamme olla tulevaisuuden asiantuntijoita, joilla on rohkeutta ajatella pidemmälle. Työilmapiiri on innostava eikä Aktialla kaveria jätetä yksin. Lisäksi osaava esimies sekä kollegat neuvovat ja sparraavat sinua asiassa, kun asiassa!

Kiinnostuitko?

Jos innostuit ja haluat kuulla lisää, olethan yhteydessä Digital Sales -Team Leader Benny Bromaniin viimeistään 5.11.2020, sähköpostitse benny.broman@aktia.fi tai puhelimitse +358 50 413 2508.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.