Specialist, Acquiring/Onboarding, Nets, Helsingfors
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2021
Tillsammans med vår kund Nets söker vi ambitiösa Specialister till Helsingfors! Som Specialist på Nets blir du en del av ett dynamiskt back-office team, vars dagliga arbete kretsar kring anskaffning och introduktionsprocesser. Back-office teamet jobbar tätt med både handlare, partners och olika banker. Jobbet börjar i augusti 2021.
ABOUT THE ROLE
Det här jobbet erbjuder dig en intressant och utmanande uppgift i en internationell och nordisk miljö. Utöver att du har ett fantastiskt team som stöd får du chansen att använda dina styrkor och utvecklas i arbetet.

Vi förväntar oss att du är en lösningsfokuserad problemlösare för vilken kundservice och kund alltid står i centrum. Du har utmärkt kommunikations- och samarbetsförmåga och vågar utmana befintliga metoder vid behov. Du får organisera och prioritera ditt eget arbete för att säkerställa effektivitet och resultatet är alltid av hög kvalitet. En flexibel och positiv attityd hjälper dig att lyckas i denna roll!

Som konsult på Academic Work erbjuds du möjligheten att utvecklas professionellt samt att utvidga ditt nätverk genom att samla på dig för framtiden möjligen viktiga kontakter. Läs mera här.
JOB DUTIES

* Introducera nya finska eller svenska handlare till olika processer och se till att de givna kraven uppfylls (AML, riskhantering och andra instruktioner)
* Redigera befintliga avtal vid behov

* Ansvara för att utveckla processer samt skapa nya arbetsinstruktioner för specifika arbetsgrupper

* Kontinuerlig utveckling av olika processer tillsammans med interna intressenter
* Deltagande i projekt och andra utvecklingsuppgifter
* Veckovisa Lean-möten
* Rapportering

WE ARE LOOKING FOR

* Universitetsbakgrund lämplig för positionen (t.ex. en examen i ekonomi)
* Tidigare relevant arbetslivserfarenhet samt ekonomisk förståelse ses som en stark fördel
* God samarbets- och kommunikationsförmåga
* Flytande svenska i både tal och skrift. Finska och/eller engelska kunskaper är starkt meriterande.


Övriga uppgifter


* Start: 1.8.2021
* Längd: Fast anställning hos Academic Work, jobbet sker som konsult hos Nets
* Kontaktuppgifter: Academic Work är ansvarig för denna rekryteringsprocess till Nets, och alla frågor angående positionen skall skickas till Academic Work.


Vi går kontinuerligt igenom sökande och om vi redan har gått vidare med kandidater kan annonsen tas bort från vår webbplats innan rekryteringsprocessen är klar.
OTHER INFORMATION
Nets är den ledande leverantören av betalningslösningar i Norden. Som ett nordiskt FinTech-företag är vi specialiserade på överföring av digitala betalningar. Vi förbinder banker, företag och konsumenter med vårt internationella nätverk som möjliggör digitala betalningar. Vår verksamhet omfattar alla de nordiska länderna och vi erbjuder ett brett utbud av handelstjänster, korttjänster och betaltjänster. Bakom alla våra tjänster och lösningar finns ett tydligt löfte: smidiga betalningar, omfattande nätverk och bra idéer från fantastiska människor.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot