(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Accounts Receivable
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Etsimme nyt sinua

SPECIALIST, ACCOUNTS RECEIVABLE

Helsinki

”Hommat menee nappiin, kun ne hoidetaan yhdessä.”

Etsimme nyt asiantuntijaa osaksi Talouden palvelukeskuksemme tiimiä. Tiimimme vastaa konsernin myyntilaskutuksesta, luotonvalvonnasta ja perinnästä. Sinun tehtäväsi on huolehtia myyntireskontran tehtävistä, kuten esimerkiksi laskuttamisesta. Tärkeä osa työtäsi on myös erilaisten asiakastoimeksiantojen ja myyntireskontraprosessiin liittyvien reklamaatioiden käsittely.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ja kestää arviolta vuoden 2021 loppuun.

Oletko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä järjestelmällinen työskentelyote. Sinulla on aiempaa kokemusta myyntilaskutuksen ja myyntireskontran hoidosta ja olet nopea ja innokas oppimaan uutta. Kanssasi on mukavaa tehdä töitä ja pidät langat käsissä tiukoissakin paikoissa. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, taloushallintoon painottuvaa koulutusta. Eduksi katsomme mahdollisuuden hyödyntää myös englantia työkielenä.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Onnistumiset eivät synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Työsi tuloksena pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.   

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä Teemu Suopajärveen (Manager, Accounts Receivable), puh. 041 310 1952 (keskiviikkona 20.1. klo 14-15 tai perjantaina 22.1. klo 10-11).

Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 28.1.2021 mennessä. Luemme hakemuksia koko hakuajan ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.