(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Accounts Receivable
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

SPECIALIST, ACCOUNTS RECEIVABLE

PÄÄKAUPUNKISEUTU

”Hommat menee nappiin, kun ne hoidetaan yhdessä.”

Etsimme Talouden palvelukeskuksemme tiimiin asiantuntijaa huolehtimaan myyntireskontran monipuolisista tehtävistä. Huolehdit esimerkiksi laskuttamisesta sekä erilaisten asiakastoimeksiantojen ja myyntireskontraprosessiin liittyvien reklamaatioiden käsittelystä.

Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellätiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.

Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus, ja kestää arviolta helmikuun 2021 loppuun asti.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä tehtävässä tarvitset vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä järjestelmällistä työskentelyotetta. Sinulla on aiempaa kokemusta myyntilaskutuksen ja myyntireskontran hoidosta ja olet nopea ja innokas oppimaan uutta. Kanssasi on mukavaa tehdä töitä ja pidät langat käsissä tiukoissakin paikoissa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, taloushallintoon painottuvaa koulutusta. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen rakennusalalta sekä mahdollisuuden hyödyntää myös englantia työkielenä.

Vuorotteluvapaan sijaisuuteen valittavan henkilön tulee täyttää seuraavat kelpoisuusehdot: 

  • olet ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • olet alle 30-vuotias työtön työnhakija, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai 
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa olet alle 25-vuotias työtön työnhakija tai yli 55-vuotias työtön työnhakija.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä Teemu Suopajärveen, puh. 041 310 1952.

HAE TEHTÄVÄÄN 23.8.2020 MENNESSÄ ja liity rautaisten osaajien joukkoomme! Tutustumme hakemuksiin koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.