Specialist, Accounts Receivable- Määräaikaisuu
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2022

Työn kuvaus

 

Myyntireskontranhoitaja, määräaikaisuus 28.2.2023 asti

Oletko taloushallinnon ammattilainen, joka nauttii tuloksellisesta työnteosta tiiviissä ja kannustavassa porukassa? Tule määräaikaiseksi asiantuntijaksi myyntireskontratiimiin – annamme sinulle parhaat välineet onnistumiseen ja oman työsi kehittämiseen.

Etsimme nyt asiantuntijaa Talouden palvelukeskuksen tiimiin työskentelemään myyntilaskutuksen ja myyntireskontran hoitamisen parissa. Työhösi kuuluu myyntilaskutus, myyntireskontran hoitaminen sekä erilaisten asiakastoimeksiantojen käsittely. Tärkeä osa työtäsi on myös sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien palveleminen, ohjeistus ja neuvonta.

 

Oletko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä järjestelmällinen työskentelyote. Sinulla on aiempaa kokemusta laskutuksesta ja reskontranhoidosta ja olet nopea ja innokas oppimaan uutta. Kanssasi on mukavaa tehdä töitä ja pidät langat käsissä tiukoissakin paikoissa. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, taloushallintoon painottuvaa koulutusta. Eduksi katsomme mahdollisuuden hyödyntää myös englantia työkielenä.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä Teemu Suopajärveen, puh. 041 310 1952.

 

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaina 28.1.2022. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553897
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki