(Poistunut julkaisusta)

Specialist, Accounts payable
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Etsimme talouden palveluihin

SPECIALIST, ACCOUNTS PAYABLE

Pääkaupunkiseutu

”Hommat menee nappiin, kun ne hoidetaan yhdessä.”

Haluatko olla mukana joukkueessa, joka rakentaa parempia kaupunkeja ja toimivampaa infrastruktuuria? Tule specialistiksi ostoreskontratiimiin meille YIT:lle - annamme sinulle parhaat välineet onnistumiseen ja oman työsi kehittämiseen.

Työskentelet ostoreskontran päivittäisten tehtävien parissa käsitellen meille saapuvia ostolaskuja. Käytössämme olevat järjestelmät ovat Basware IP ja SAP. Lisäksi olet tärkeässä roolissa kehittämässä ja käyttöönottamassa uutta Basware P2P-laskunkierrätysjärjestelmää YIT:lle. 

Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Konsernin talouspalveluihimme kuuluu tällä hetkellä noin 70 henkilöä. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, kun olet työssäsi tarkka ja huolellinen ja viet tehtäväsi järjestelmällisesti loppuun asti. Hymysi ei hyydy haastavissakaan tilanteissa. Kanssasi on helppo työskennellä, ja palveluhenkisyydelläsi varmistat arjen sujuvuuden. Kommunikoit sujuvasti englanniksi ja muun kielitaidon katsomme eduksi. 

Odotamme sinulta 3-5 vuoden aiempaa kokemusta ostoreskontran hoitamisesta sekä taloushallinnon peruskoulutusta, esimerkiksi merkonomin tai tradenomin tutkintoa. Eduksi katsomme SAP-järjestelmän osaamisen sekä tuntemuksen Baswaren tuoteperheestä, erityisesti Basware IP- tai P2P-järjestelmistä. 

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Työsi tuloksena pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea. 

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä Kimmo Kivimäkeen, puh. 040 757 1500 15.1.2020 klo 9:00 – 10:30.

HAE TEHTÄVÄÄN 22.1.2020 MENNESSÄ ja liity rautaisten osaajien joukkoomme! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.