(Poistunut julkaisusta)

Spare Parts Sales Engineer potkurilaitteiden huolto-osastolle
Kongsberg Maritime Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Kongsberg Maritime toimittaa korkean teknologian järjestelmiä ja ratkaisuja asiakkailleen haastaviin olosuhteisiin maailmanlaajuisesti. Kongsberg Maritime Finland Oy:n toimipisteet Suomessa sijaitsevat Raumalla, Kokkolassa ja Turussa. Suomessa suunnitellaan, markkinoidaan sekä valmistetaan ohjailupotkuri-, kansikone- ja vesisuihkulaitteita laivoihin sekä suunnitellaan uutta teknologiaa meriteollisuuteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn globaalin meriteollisuuden alalla sekä hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet innostavassa ja alati kehittyvässä työyhteisössä.

Spare Part Sales Engineer-tehtävää hoidetaan sekä kansainvälisen huoltoverkostomme kautta, että olemalla suoraan yhteydessä asiakkaisiimme. Tulet toimimaan osana kansainvälistä työyhteisöä. Työtehtäviisi kuuluu varaosatarjousten ja -suositusten laatiminen yhteistyössä asiantuntijatiimin kanssa.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (esim. insinööri) sekä teknisten piirustusten lukutaitoa ja sinulle on luonnollista työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Sinulla on aiempaa kokemusta kansainvälisen kaupan parista. Englannin kielesi on sujuvaa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi CV:n kera 5.2.2020 mennessä osoitteeseen https://www.kongsberg.com/careers/vacancies/spare-parts-sales-engineer/.

 

WORLD CLASS – through people, technology and dedication