(Poistunut julkaisusta)

Spa & Wellness asiakaspalvelija
Naantalin Kylpylä, Sunborn Saga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Naantali on suomen ykköskesäkohde, jossa presidenttikin kesäisin majailee. Meri,  vierasvenesatama, idyllinen vanhakaupunki puutaloineen ja lukuisat ravintolat ja tapahtumat houkuttelevat Naantaliin kaikenlaisia lomalaisia, jotka nauttivat ammattitaitoisesta palvelusta ja hyvästä ruuasta. Tule ja koe Naantalin aurinko kanssamme!

Haemme Naantalin kylpylään SPA & WELLNESS ASIAKASPALVELIJAA

Tässä tehtävässä tarvitset:

-asiakaspalveluhenkisyyttä - sinulle on ominaista ylittää asiakkaiden odotukset ja unohtumattomien elämysten luominen
-positiivista työskentelyasennetta - yksi tärkeimmistä arvoistamme on "yhdessä tekemisen ilo" - ajoittaisesta kiireestä huolimatta työpaikallamme korostuu myönteinen henki ja aito vuorovaikutus niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa
-hyviä atk-taitoja ja nopeaa oppimista ottaa haltuun uusia järjestelmiä
-kykyä hallita erilaiset tilanteet kesän vilkkaassa sesongissa
-joustavuutta ja halua työskennellä kaikkina viikonpäivinä työvuorojen mukaisesti
-suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa

Kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa ja kestää elo- tai syyskuun loppuun saakka. Meille on tärkeää, että pystyt sitoutumaan työhösi koko kesäksi. Työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan keskimäärin  60-90 h /3 viikkoa. 
Etsimme lisäksi jo keväälle extra-työntekijää työskentelemään tarvittaessa työhön kutsuttavana. 

Palkkauksessa noudatamme ensisijaisesti alan työehtosopimusta. 

Valitut henkilöt työllistyvät sopimuksen mukaan Sunborn Saga Oy:lle, johon kuuluvat Ruissalon Kylpylän lisäksi Ruissalon kahvilat Honkapirtti ja Vanha Tammi sekä Naantalissa Naantalin Kylpylä ravintoloineen, Naantalin Kaivohuone ja Ravintola Snickari. Sunborn on savuton työpaikka. Sunbornin työsuhde-edut mm. kylpylöiden ja kuntosalin vapaa käyttö saavat vuosi toisensa jälkeen kiitosta työntekijöiltämme. 

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni -kampanjassa mahdollistamassa entistä parempaa kesätyötä.

Osallistumme Matkailuhommiin! 2020 featuring European Job Day Tourism- rekrytointitapahtumaan  ICT-cityssä 22.1.2020 klo 13 -16. Tervetuloa tapaamaan meitä messuille!

Ethän jää empimään - valinnat näihin haluttuihin kesäpesteihin tehdään jo alkuvuodesta, joten lähetäthän lyhyen hakemuksesi ja ansioluettelosi pian osoitteeseen rekry@sunborn.com viimeistään 2.2.2020, aiheeksi kesätyö/Spa & Wellness asiakaspalvelija/Naantalin kylpylä. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo ennen hakuajan päättymistä.  

Tutustu lisää: www.naantalispa.fi