(Poistunut julkaisusta)

Spa-vastaanottovirkailija
Scandic Ikaalisten Kylpylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Ikaalisten kylpylä on kaikilla mukavuuksilla varustettu kylpylä- ja kokoushotelli kauniissa järvimaisemissa, hiekkarantojen äärellä. Hotelli tarjoaa hemmottelua, aktiviteetteja ja korkeatasoista viihdettä sekä monipuoliset ravintolapalvelut.

Etsimme nyt reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä Scandic Ikaalisten kylpylään kylpylä-osastolle!

Meidän mielestämme unohtumaton kesätyö koostuu muutamasta asiasta: 1. Duunissa saa olla kivaa ja työkavereiden pitää olla huipputyyppejä! 2. Työn pitää olla vaihtelevaa ja siinä pitää voida kehittyä. Kappas vaan, meillä olisi tarjolla just sellainen työpaikka. Etsimme mahtavaa, energistä ja persoonallista porukkaa työskentelemään Scandic Ikaalisten kylpylän eri osastoihin.

Ja niitähän riittää! Tässä upean trooppisessa hyvinvointikompleksissa on kahvila, baari, bubi ja a’la carte-ravintola. Näiden lisäksi myös vastaanottoon ja kylpyläosastoon kaivataan tekijöitä. Ruokaa ja juomaa tarjoillaan hotellivieraille ja muulle väelle lähes kellon ympäri. Voit oman kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta erikoistua haluamaasi osastoon.

Kylpyläosaston vastaanottovirkailijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, keilaratojen ja kylpylälippujen myynti sekä alkoholin ja ruuan myynti. Vaatimuksena täysi-ikäisyys, anniskelupassi, hygieniapassi sekä reipas ja oma-aloitteinen ote työhön! Tehtävä sisältää yksintyöskentelyä.

Kesästä Ikaalisissa on tulossa aivan mieletön! Hotellissa on useita tapahtumia, livemusaa, keikkoja ja kesäkuussa yhdet festaritkin.

Vaikka ravintola-ala ei olisikaan sinun loppuelämän haave, käynti alalla kannattaa. Tulet takuuvarmasti oppimaan vuorovaikutuksen virtuoosiksi, jolla löytyy sitä kuuluisaa pelisilmää. Ikaalisten kylpylässä saat olla oma ihana itsesi ja tehdä töitä omalla, persoonallisella tyylilläsi- BE YOU!

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten rohkeasti vain hakemus tulemaan!