(Poistunut julkaisusta)

Sovittelunohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Helsingin sovittelutoimintaan sovittelunohjaajaa vakinaiseen toimeen 1.11.2018 lukien tai sopimuksen mukaan.

Helsingin sovittelutoiminta palvelee kaikkia helsinkiläisiä ja satunnaisesti myös vieraspaikkakuntalaisia rikosten ja riitojen sovitteluasioissa.

Sovittelunohjaajan monipuolisia työtehtäviä ovat mm. sovittelun yleisten edellytysten selvittäminen ja niihin liittyvien päätösten valmistelu sovittelulain 1015/2005 mukaisesti, vapaaehtoissovittelijoiden ohjaus ja kouluttaminen, yhteistyö sidosryhmien, kuten poliisin, syyttäjän, järjestöjen, erilaisten tuki- ja jatkopalveluiden kanssa ja tarvittaessa sovittelijana toimiminen. Keskeistä sovittelunohjaajan työssä on asiakkaiden tukeminen ja ohjaaminen sovitteluprosessin ajan. Sovittelunohjaaja pääsee osallistumaan sovittelutoiminnan kehittämiseen valtakunnallisesti ja alueellisesti sovittelutoiminnan verkostoissa. Työ sisältää iltatyötä noin 1-2 iltana viikossa ja satunnaisesti viikonlopputyötä.

Täytä hakemus sähköisessä muodossa.


Kelpoisuusehto


Lain rikosasioiden ja eräiden riita-asioiden sovittelusta (L1015/2005) 10 § mukainen tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2410,99