(Poistunut julkaisusta)

Sovellustukihenkilö
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Haemme nyt iloiseen asiakaspalvelutiimiimme

SOVELLUSTUKIHENKILÖÄ

Tehtäviisi kuuluu opettajien, oppilaiden ja koulutoimen edustajien asiakaspalvelu monikanavaisessa työskentely-ympäristössä. Teet työtä selainpohjaisten sovellusten ja sähköisten ratkaisujemme käyttöönottojen ja käyttäjätuen parissa. Kuulut asiakaspalvelutiimiin, joka hoitaa myös sähköisten palveluidemme teknisimmät asiakastukitehtävät ja kartutat syväosaamistasi oman vastuualueesi palvelusta ja tuotteista. Osaava asiakaspalvelutiimimme auttaa asiakkaita oppimateriaaleihin ja digitaalisiin oppimispalveluihin liittyvissä asioissa. Tiimin työ sisältää puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisen median kanavista tulevien asiakaskontaktien hoitamista ja tiivistä yhteistyötä muun organisaation kanssa.

Edellytämme, että omaksut nopeasti uusia sovelluksia ja tunnet tavallisimmat käyttöjärjestelmät, selainversiot ja toimistosovellukset. Toivomme sinulta kokemusta digitaalisten palveluiden asiakaspalvelu- ja/tai tukitehtävistä sekä sosiaalisen median hyödyntämisestä niissä. Viestisi ovat selkeitä sekä suullisesti että kirjallisesti. Omaat positiivisen ja ratkaisukeskeisen palveluasenteen. Vuorovaikutustaitosi ovat huippuluokkaa. Selviydyt myös kiireessä ja paineen alla.

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn oppimisen toimialalla. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Helsingin Ruoholahdessa. Tällä hetkellä teemme työtä joustavasti ja turvallisesti pääasiassa etätyönä.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake pian, kuitenkin viimeistään 18.1.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Suvi Karisto 040 530 6279) tai suvi.karisto@sanomapro.fi.