(Poistunut julkaisusta)

Sovellustukihenkilö, kokoaikainen, Visma Software Oy, Helsinki
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Kiinnostaisiko sinua työskennellä suuressa ohjelmistoyrityksessä asiakaspalvelun tehtävissä? Omaatko asiakaslähtöisen työotteen sekä hyvät organisointi- ja ongelmanratkaisutaidot? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme sovellustukihenkilö Visma Software Oy:lle!

 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Visma Software Oy:lle proaktiivista ja asiakaspalveluhenkistä sovellustukihenkilöä vakituiseen työtehtävään Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan Visma Softwarelle.

Sovellustukihenkilönä tehtävänäsi on toimia Visma Softwaren asiakaspalvelussa tukena asiakkaille Visma Movenium -pilvipalveluun liittyen puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun välityksellä. Vastaat asiakkaiden palvelupyyntöihin, joiden perusteella neuvot ja ohjeistat asiakkaita sekä ratkaiset heidän ongelmia Moveniumin kanssa. Tehtävässä pääset huolehtimaan toiminnallasi asiakastyytyväisyyden toteutumisesta. Toimit mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä Helsingissä. 

 

Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä koulutus- ja ylläpitopalveluita pk-yrityksille. Tuotteitamme ovat mm. Visma.net, Visma L7, Visma Nova, Visma Fivaldi sekä Visma Movenium. Tarjoamme asiakkaillemme myös verkkolaskutus- ja verkkopalkkaratkaisuja.

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 8 500 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo 1 250. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa.

https://www.visma.fi/

 

Pääasialliset tehtävät

  • Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chat-palvelussa
  • Asiakkaiden palvelupyyntöihin vastaaminen
  • Asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen, neuvonta ja ohjeistus

Odotamme sinulta

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Proaktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta
  • Aikaisempaa kokemusta sovellustuesta
  • Kokemusta ticket-järjestelmästä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiä
  • Merkityksellisiin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin
  • Toimia tiiviissä sekä kannustavassa työyhteisössä

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.5.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.