(Poistunut julkaisusta)

Sovellustuen Junior asiantuntija, kokoaikainen, CGI Oy, Helsinki
CGI Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haluatko kehittyä asiantuntijaksi johtavassa teknologiayrityksessä? Oletko valmis syventämään teknistä osaamistasi entisestään? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior asiantuntija sovellustukeen.

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme CGI:lle sovellustuen Junior asiantuntijaa puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta CGI:lle. Aloitus tehtävässä on heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla. CGI:lle on tärkeää, että asiakkaidemme parissa työskentelee asiantunteva, tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö. CGI on aidosti globaali yritys, jolla on toimintaa 40 maassa.

Pääasialliset tehtävät

 • Sovellustuki -palveluiden asiantuntijatehtävät
 • ITSM-tiketöintityökalun laajaa käyttämistä ITIL-prosesseihin liittyen
 • Osallistut ITIL-prosessien (häiriöt, palvelupyynnöt, ongelmat, muutokset) operatiiviseen tekemiseen ja valvontaan

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa tietoteknistä koulutusta
 • ITIL prosessituntemusta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Innokkuutta ja ennakkoluulotonta asennetta

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta teknologia-alalla
 • Tilaisuuden olla mukana vauhdittamassa digitaalista murrosta
 • Hyvän perehdytyksen
 • Työyhteisön tuen
 • Yrityskulttuurin, jossa työskentelet tulevaisuuden palveluiden ja ratkaisujen parissa toimialojensa johtavien asiakkaiden ja teknologiakumppaneiden kanssa

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.5.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.