(Poistunut julkaisusta)

Sovellussuunnittelija
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2020

Kirkkohallitus hoitaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistä hallintoa, taloutta ja toimintaa. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Haemme

SOVELLUSSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Kirkkohallituksen hallinto-osastolle, jossa huolehdimme mm. kirkon jäsentietojärjestelmästä, valtakunnallisista kirkon asiointipalveluista sekä asianhallintajärjestelmästä.

Sovellussuunnittelijan tehtävässä pääset suunnittelemaan ja luomaan sovelluksiimme uusia ratkaisuja. Työskentelet järjestelmäpäällikön alaisuudessa ja työparina edellä mainittujen eri tietojärjestelmien ylläpidossa ja kehittämisessä. Laajemmat kehityskokonaisuudet toteutamme projekteina yhteistyössä järjestelmätoimittajien kanssa. Pienemmistä kehitystöistä ja ylläpitotehtävistä suoriudut itsenäisesti. Hyödynnämme sekä projekteissa että myös jatkuvassa kehitystyössä ketteriä kehitysmenetelmiä. Tulet myös osallistumaan järjestelmien teknisen ympäristön suunnitteluun.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että
• olet itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen, haluat saada asioita valmiiksi
• innostut haastavien ongelmien ratkomisesta ja sinulla on kyky löytää vaihtoehtoisia ratkaisumalleja
• sinulla on kokemusta sovelluskehityksestä
• olet valmis perehtymään syvällisesti toimintamme prosesseihin
• osaat priorisoida työtehtäviäsi muuttuvassa toimintaympäristössä
• olet hankkinut itsellesi kattavan osaamisen joko koulutuksella tai työskentelemällä erilaisissa alan työtehtävissä
• hallitset tietokantojen ja tietomallien perusteet
• SQL-kieli on sinulle tuttu

Arvostamme alan koulutusta, tutkintoja ja sertifikaatteja, mutta ratkaisevaa on kuitenkin aiemmissa työtehtävissäsi saavuttamasi onnistumiset ja tulokset.

Edellytämme erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi arvostamme hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja, sillä tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä järjestelmäpäällikön, tiimin muiden jäsenten ja useiden eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme joustavan työajan, mahdollisuuden etätyöhön, kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, nykyaikaisen työympäristön hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa sekä osaavat työkaverit ja yhteistyökumppanit.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 603 mukaan (peruspalkka 3 720,55 €/kk). Tämän lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää perustuen valitun henkilön työkokemukseen. Kokemuslisää maksetaan enintään 15 vuoden työkokemuksesta, jolloin sen suuruus on 445,90 €. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävän alussa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset liitteineen toimitetaan sähköisen rekrytointipalvelun kautta os. evl.fi/tyopaikat viimeistään 2.10.2020 klo 16.00. Hakemuksia ei palauteta. Tiedusteluihin vastaa järjestelmäpäällikkö Satu Kettunen, puh. 040 142 5192.

Hakuaikaa on jatkettu, aiemmin hakemuksensa jättäneet otetaan huomioon.