(Poistunut julkaisusta)

Sovellussuunnittelija (sähkö), Imatra
Comatec Automation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Teollisuusautomaatio tiimimme etsii vahvistusta osaavista teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelun ammattilaisista. Toimipisteesi voi olla joko Imatralla tai Lappeenrannassa.

Jos olet taustaltasi sähkö- tai automaatioinsinööri tai -DI ja sinulla on kokemusta tai kiinnostusta automaatioratkaisuiden HW- tai sovellussuunnitteluun sekä suunnittelujärjestelmiin, tule teollisuusautomaation ammattilaisten joukkoomme. 

Meillä pääset haastaviin tehtäviin uusimman tekniikan parissa, alueen johtavien teollisuusyritysten projekteissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi kiinnostuksesi mukaan. Kaupan päälle saat mutkattoman työilmapiirin ja kollegat. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa alueelta. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 30.9.2019 mennessä, osoitteessa http://www.comatec.fi/avoimet-tyopaikat/.

Lisätietoja paikasta saa Timo Turkialta, timo.turkia@comatec.fi, puhelin 0400-539 072.

Älä suotta jahkaile, käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. 

Comatec Automation Oy on vuonna 1994 perustettu suomalainen teollisuusautomaatioyritys, joka tarjoaa teollisuusyritysten tuotantoinformaation ja -prosessien hallintaan ratkaisuja, jotka lisäävät työturvallisuutta ja työympäristön viihtyisyyttä. Yrityksen tuottamat automaatiopalvelut auttavat asiakkaita parantamaan tuotteidensa laatua, tehostamaan materiaalinkäyttöä ja suojelemaan luontoa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Lue meistä lisää www.adautomation.fi.