(Poistunut julkaisusta)

SOVELLUSPÄÄLLIKKÖ
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Haluatko päästä osaksi sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanketta, joka vaikuttaa yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään?


Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä, Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jossa kehitetään sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja otetaan käyttöön maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä.


Haemme nyt toimistollemme Vallilaan


SOVELLUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Apotin ajanvaraus- ja lähetetoiminnallisuuksista


 


Apottilaisena tuet hankkeen onnistumista. Meille on tärkeää, että olet innostunut työstäsi ja kiinnostunut kehittämään prosesseja.


Etsimme henkilöä, joka haluaa oppia maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmän arkkitehtuurista ja mukauttamisesta, sekä saada ymmärrystä tietojärjestelmien vaikutuksista potilaiden ja asiakkaiden terveyteen ja hyvinvointiin. Tule auttamaan meitä hiomaan tuhansien ammattilaisten työkalu huippuunsa! Sovelluspäällikkönä et vain puhu muutoksesta, vaan pääset rakentamaan ja toteuttamaan sitä yhdessä tiimisi kanssa asiakkaillemme.


Sovelluspäällikkönä vastaat ajanvaraus- ja lähetetoiminnallisuuden kehittämisestä ja toteuttamisesta yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Toimit myös lähiesimiehenä ja toisen kehitystiimin vetäjänä.


Sopiva koulutustausta tehtävään on terveydenhuollon ja/tai tietotekniikan alan tutkinto tai vastaava työkokemus. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tietojärjestelmien kehityshankkeista. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen Epic-järjestelmän kanssa työskentelyyn. Osa koulutuksesta tapahtuu Yhdysvalloissa.


Odotamme sinulta:


  • Kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön
  • Ongelmanratkaisutaitoja ja intoa oppia uusia asioita
  • Huolellisuutta ja tarkkuutta
  • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
  • Dokumentointiosaamista
  • Hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja
  • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Haku käynnistetään nykyisen henkilön siirtyessä vuodenvaihteessa talon sisällä uusiin tehtäviin. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.


Hakemusten perusteella valikoiduille hakijoille tehdään osana rekrytointiprosessia englanninkielinen soveltuvuustesti, jossa testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja ja englannin kielen osaamista. Soveltuvuustestin hyväksytysti läpäisseiden joukosta valitaan haastatteluun.


HAASTA ITSESI! Tule mukaamme siirtämään suomalainen sote-ict uudelle vuosituhannelle! Täytä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen 15.10.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Tiedustelut sähköpostitse jouni.jalamo(at)apotti.fi.

www.apotti.fi