(Poistunut julkaisusta)

SOVELLUSPÄÄLLIKKÖ, vastaamaan asiakas- ja potilasvirrat toiminnallisuuksista
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Helsingin Vallilassa, mutta muutamme syksyllä täysin uusittuihin tiloihimme Pitäjänmäkeen.

Haemme äitiyslomansijaiseksi

SOVELLUSPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, vastaamaan asiakas- ja potilasvirrat toiminnallisuuksista.

Keskeisinä tehtävinäsi vastaat laitoshuoltoon, potilaskuljetuksiin, asiakkaiden ja potilaiden liikkumiseen ja rekisteröintiin liittyvien toimintojen sekä organisaatiorakenteen kehittämisestä ja toteuttamisesta yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa ja toimit sovelluskehitystiimin esimiehenä.

Toivomme sinulta mielellään muutaman vuoden työkokemusta edellä mainituilta tehtäväalueilta, mutta tärkeintä on halu oppia ja kehittyä. Meille on tärkeää, että työskentelyotteesi on ratkaisuhakuinen ja asioita edistävä. Koethan omaksesi dynaamisen työskentely-ympäristön ja arvojemme mukaisen uudisraivaajahenkisen toimintakentän muutoksessa olevalla toimialalla.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tietojärjestelmien kehityshankkeista, mutta katsomme eduksi työkokemuksen tietojärjestelmien kanssa.

Sopiva tausta tehtävään on esimerkiksi korkeakoulutasoinen IT-alan tutkinto tai IT:n parissa hankittu tai sote-alan työkokemus.

Toivomme sinulta mielellään muutaman vuoden työkokemusta edellä mainituilta tehtäväalueilta, mutta tärkeintä on halu oppia ja kehittyä. Meille on tärkeää, että työskentelyotteesi on ratkaisuhakuinen ja asioita edistävä. Koethan omaksesi dynaamisen työskentely-ympäristön ja arvojemme mukaisen uudisraivaajahenkisen toimintakentän muutoksessa olevalla toimialalla. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen järjestelmän kanssa työskentelyyn. Osan koulutuksesta pääset suorittamaan Yhdysvalloissa.

Toimimme yhdessä tuloksentekijöinä - tuomme käyttöön parhaat käytännöt ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ethän siis hätkähdä tapahtumarikkaasta arjesta ja nopeatempoisesta rytmistä!

Tarjoamme sinulle:

  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
  • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
  • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset - kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.

Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen 17.03.2019 mennessä, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää sekä palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta.

Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä Sovelluspäällikkö Karita Lundbergiin puh. 040 659 4070 keskiviikkona 6.3. klo 8:30-9:30 ja tiistaina 12.3. klo 10-11 (karita.lundberg(at)apotti.fi) tai Yksikönpäällikkö Jouni Jalamoon puh. 040 151 3711 torstaina 7.3. klo 10-11 ja torstaina 14.3. klo 12-13 (jouni.jalamo(at)apotti.fi).

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi