(Poistunut julkaisusta)

Sovellusneuvoja (kesätyö)
Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018

Haluatko työskennellä motivoituneessa ja mukavassa asiantuntijatiimissä asiakkaidemme tukena?

Sovellusneuvoja (kesätyö)

Työssäsi ohjeistat ja neuvot yritysasiakkaitamme pilvipalveluna toimivaan taloushallinnon ohjelmistomme liittyvissä asioissa puhelimitse, sähköpostitse sekä pikaviestiohjelman välityksellä. Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjillemme suunnattujen tukimateriaalien, kuten kirjallisten ohjeistuksien, tekemistä ja päivittämistä. Lisäksi olet mukana työkalujemme ja toimintatapojemme kehittämisessä. Työskentelet tiimissä, josta löytyy sekä uraansa aloittelevia että erittäin osaavia ohjelmistoalan ja taloushallinnon ammattilaisia.

Procountor-ohjelmisto on pienille ja keskisuurille asiakkaille kohdennettu sähköisen taloushallinnon markkinajohtaja. Ohjelmistomme käsittää taloushallinnon tärkeimmät osa-alueet, kuten reskontrat, matkalaskut ja kirjanpidon.

Odotamme sinulta

  • Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai puhelintyöstä.
  • Taustallasi on kaupallinen koulutus tai kokemusta esimerkiksi pankki-, ohjelmisto- ja/tai taloushallinnon alan tehtävistä.
  • Olet näppärä tietoteknisten järjestelmien käyttäjä
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja hallitset myös englannin kielen. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Olet työssäsi reipasotteinen ja luot toiminnallasi hyvää mieltä niin toimistolla kuin asiakaspalvelutilanteissakin. Mukaudut helposti toimintaympäristömme nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja säilytät ystävällisen asenteesi myös kiireen keskellä. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, tarkka ja vastuuntuntoinen etkä kavahda rutiiniluontoisia tehtäviä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 20.1.2019. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan viimeistään kesäkuussa ja on kokoaikainen. Monet kesätyöntekijämme ovat myös jatkaneet meillä työskentelyä osa-aikaisena opintojen ohella.

Toimistomme sijaitsee Espoon Keilarannassa.

Miksi hakea meille töihin?

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvumme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.