(Poistunut julkaisusta)

Sovellusmyyjä Softwave Ohjelmistot Oy:lle Kokkolaan
Softwave Ohjelmistot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Haemme asiakkaallemme Softwave Ohjelmistot Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Kokkolaan
SOVELLUSMYYJÄÄ

Softwaven tekniset ratkaisut perustuvat yhtiön itse kehittämään Opiferus-tuoteperheeseen. Itsenäisesti toimivat sovellukset muodostavat toisiaan tukevan ohjelmistokokonaisuuden, mahdollistaen kokonaisvaltaisten palvelu- ja järjestelmäratkaisujen toimittamisen.

Sovellusmyyjän roolissa tulet tekemään aktiivisesti uusasiakashankintaa sekä kehität nykyisiä asiakassuhteita. Tulet toimimaan myynnin eri vaiheissa, jossa sinulla on tukena erittäin osaavat tekniset asiantuntijat - sekä tietenkin koko organisaation tuki. Olet myös vastuussa itsenäisesti työsi sisällön organisoimisesta. Asiakkaista noin puolet koostuvat julkisen sektorin toimijoista, joten arvostamme aikaisempaa kokemusta julkisista hankinnoista. Työ sisältää matkustamista.

Toivomme sinulta innovatiivista ja rohkeaa otetta myyntityöhön. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta B2B myynnistä sekä IT-alan ymmärrystä. Olet esiintymistaitoinen ja pystyt luomaan verkostoja. Taito hahmottaa asiakkaan tarpeet ja löytää niihin ratkaisut ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta IT-alan myyntityöstä tai voit olla myös urasi alkupuolella oleva tulevaisuuden talentti. Softwave tarjoaa sinulle erittäin viihtyisän ja paljon tyky-toimintaa harjoittavan työyhteisön. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä ja työtä on mahdollista tehdä tulevaisuudessa etänä.

Haethan heti, haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Vastaathan hakuvaiheessa vapaaehtoiseen videokysymykseen. Lisätietoja tehtävistä antaa Baronalta Mikko Saari 040- 7386122.

Softwave on tiedon analysoinnin, jalostamisen ja hyödyntämisen asiantuntija. Aito näkemys ja ymmärrys asiakkaittemme toimintaympäristöstä ja arjen haasteista auttaa meitä luomaan joka kerta ratkaisun, jossa on kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään turhaa.