(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskonsultti
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Haemme Visma Public Oy:hyn Helsinkiin


Sovelluskonsulttia


FMS support –yksikkö hoitaa Visma Publicin sovellustukea tuotteidemme pääkäyttäjille ja osallistuu järjestelmien koulutukseen ja kehittämiseen. Asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisistä että julkishallinnon organisaatioista. 


Painopisteenä haettavassa tehtävässä on Intime-tuoteperheen taloushallinnon ratkaisun tukipalveluun liittyvät tehtävät. Sovelluskonsultin työtehtävät koostuvat asiakkaidemme päivittäisestä tuki- ja neuvontapalvelusta, asiakasohjeiden tuottamisesta, koulutusten toteutuksesta sekä asiakkaiden lisäkonsultoinnista. Asiakaspalvelu hoidetaan suomen kielellä.


Haemme sinua, jolla on kokemusta taloushallinnon prosesseista. Edellytämme sinulta  • käytännön kokemusta taloushallinnontehtävistä  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja  • kiinnostusta ongelmien ratkaisuun ja pitkäjänteiseen työskentelyyn  • halua ja valmiutta kehittää osaamistasi  • valmiutta matkustamiseen työtehtävien puitteissa
Selkeä etu on, jos  • sinulla on tutkinto taloushallinnon alueelta  • Intime-tuotteen osaamista  • kokemusta julkishallinnon talouden prosesseista  • kokemusta järjestelmien kouluttamisesta  • kokemusta sovellustuessa toimimisesta

Tarjoamme sinulle haastavia työtehtäviä, mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja kehittyä urallasi talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien asiantuntijaksi sekä osaavan tiimin tuen. Lisäksi tarjoamme sinulle viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Meidät on myös palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla. 


Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki. Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Aloitus sopimuksen mukaan.Oletko valmis tarttumaan uuteen ja liittymään joukkoomme?


Jätä hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian! Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 


Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä antaa tarvittaessa Toni Martinaho (toni.martinaho@visma.com).Visma Public


Visma Public Oy on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija. Ratkaisumme on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Tuotteitamme ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinnon Wintime- ja Intime tuoteperhe.Tehtävämme on toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Osaamisemme pohjautuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1300 asiantuntijaa. Meitä Publicilaisia on yhteensä 160 Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella.


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. Suomessa Vismalla on yli 100 000 asiakasta ja heitä palvelee 1400 asiantuntijaa.


www.visma.fi