(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskonsultti
Visma Enterprise

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020
Haluatko päästä työpanoksellasi vaikuttamaan tuhansien suomalaisten työelämään? Haemme tiimiimme sovelluskonsulttia auttamaan asiakkaitamme Tiima-työvoimanhallinnan ohjelmistomme käyttöönotoissa sekä prosessien kehittämisessä.

Tehtävässäsi:

- olet mukana käyttöönottoprojekteissa yhdessä muiden asiantuntijoidemme sekä asiakkaiden kanssa
- koulutat ja neuvot asiakkaita järjestelmän käytössä
- autat asiakkaitamme löytämään parhaat tavat kehittää toimintaa ja hyödyntää järjestelmäämme
- olet mukana kehittämässä järjestelmää yhdessä kehitystiimimme kanssa

Sopisit tehtävään kuin nenä päähän, jos sinulla on kokemusta projektinhallinnasta ja projektityöskentelystä, palkanlaskennasta sekä HR- ja/tai työajanhallintajärjestelmistä. Tärkeää on myös, että tapasi tarkastella maailmaa on asiakas- ja ratkaisukeskeinen. Kokemus, näkemys ja uskallus toimia asiakasrajapinnassa - välillä vaikeissakin tilanteissa on iso osa tehtävää ja siinä menestymistä. Tykkäät tehdä hommia sekä itsenäisesti, että tiimissä ja sinulla hyvät kirjalliset ja suulliset suomenkielen taidot. Nopea uusien asioiden omaksumiskyky on selkeästi etu.


Arki kanssamme on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista, ja teemme yhteistyötä myös monen muun tiimin kanssa. Meillä työntekijöistä pidetään huolta monin tavoin, ja mutkaton yrityskulttuurimme, huumori sekä tsemppaavat työkaverit pitävät mielen virkeänä ja työnteon sujuvana. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Hae mukaan Visma Tiima tiimiin 16.02.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Haapakoski, kari.haapakoski@visma.com tai puhelimitse numerossa 050-380 9990.


Visma Enterprise Oy tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1200 asiantuntijaa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi