(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskonsultti
Visma Public Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Visma Public Oy, FRM Support -yksikkö hakee Espooseen


SOVELLUSKONSULTTIA

FRM support -yksikkö hoitaa Visma Publicin taloushallinnon sovellustukea tuotteidemme pääkäyttäjille ja osallistuu järjestelmien koulutukseen ja kehittämiseen. Asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisistä että julkishallinnon organisaatioista.

Painopisteenä haettavassa tehtävässä on Wintime Suite taloushallinnon ratkaisun
tukipalveluun liittyvät tehtävät. Sovelluskonsultin työtehtävät koostuvat asiakkaidemme
päivittäisestä tuki- ja neuvontapalvelusta, asiakasohjeiden tuottamisesta, koulutusten
toteutuksesta sekä asiakkaiden lisäkonsultoinnista. Asiakaspalvelu hoidetaan suomen kielellä.


Haemme sinua, jolla on kokemusta taloushallinnon prosesseista ja edellytämme sinulta

- käytännön kokemusta taloushallinnontehtävistä

- asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

- kiinnostusta ongelmien ratkaisuun ja pitkäjänteiseen työskentelyyn

- halua ja valmiutta kehittää osaamistasi

- nopeaa sopeutumista muuttuvissa tilanteissa

- kykyä toimia itsenäisesti


Selkeä etu on, jos sinulla on

- on MS Office -osaamista (erityisesti Excel)

- on tutkinto taloushallinnon alueelta

- Wintime tuotteen osaamista

- kokemusta järjestelmien kouluttamisesta

- kokemusta sovellustuessa toimimisesta


Tukenasi on tarvittaessa Visma-konsernin prosessit ja kokeneet kollegat. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Saat mainiot työkaverit, kilpailukykyiset edut, hyvät työvälineet ja pääset työssäsi vaikuttamaan ja kehittymään. Työssäsi on sekä vapautta että vastuuta. Meillä on mutkaton meininki ja vaalimme avoimuutta.

Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 25.11.2018. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Toni Martinaholta sähköpostitse toni.martinaho@visma.com tai puhelimitse 040-5408912.


Visma Public Oy tarjoaa talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja yksityiselle ja julkselle sektorille. Tuotteitamme ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinnon Wintime-ratkaisu. Tuemme asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa. Syyskuusta 2018 alkaen kuulumme Visma-perheeseen.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 8 000 työntekijää, joista Suomessa meitä on jo yli 1300.